elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Son bi kaç haftadır çok açılmamış bu topiclerden açıyım dedim hemen bi tane Laptopu alma sebebim bitirme sunumu(emanet almak istemiyorum) bi kere kullancam sonra babam ya kullancak ya kullanmıcak öyle durcak gibi kenarda. oyun oynanmıyacak ms office, surf, bide belki visual studio,ıvır zıvır studio dream weaver falan. bütçe 1200 lira,esneme payı pek yok gibi 70-80 lira oynar en fazla web üzerinden alınmıyacak,istanbul bilişimden alınmayacak :) (işin içine babam girdiği için) fiyat performans olayı iyi olan, görünümü ve markası önemsiz bi öneri istiyorum. rasgele tipine bakıp almış gibi olucam yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 istanbul bilişime baksana bi, güzel şeyler vardı orada sanki=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ya orası dükkan garantisi veriyo ya, babam adamalr 3 ay sonra dükkanı kapatırlarsa nolcak falan diyo haklıda sayılır yani. ya iflas ederlerse vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Dell vostro 1000 gayet kullanışlı ucuzda taysiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ist bilisim grey market i en hakkiyla yapan firma sony turkiye kollari kapanir bunlar kapanmaz diye dusunuyorum hatta, ama iste sermayesi biraz mavi+sari olunca haliyle birinci tercih olmaktan uzak. 1200 lira civari makinelerden ise ilk asamada bisey onericek olsam oyun oynanmayacak orta karar kaliteli makine olarak aklima direk asus f52 ve x58 modelleri geliyor. donanim farkliliklarina gore +-200 civari gezer fiyatlari. ek: aslen fiyati 1300 lerde gezen lenova sl500 un bir modeli de hepsiburada da 1000 lira civarinda geziyor su anda. donanimina gore fiyati cok basarili. guzel bi kampanya olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 lenovo cidden iyiymiş ama internetten alma şansım yok malesef, asusun modelleri kafama yattı gibi ama bu seferde o söylediğin ikisinden hangisini alsam karar veremedim :) çok bi fark olmıyacağını biliyorum ama tek istediğim aa keşke şunu alsaymışım dememek bloodless senin dediğin modeli bulamadım hiç bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 al bi asus eeepc taşıması kolay dertsiza tasaız hatta peder değil direk sen al kullan ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 vostro halk dell i, turkiyedeki vostrolari dusunme bile. teknofiyattan aratirsan cikan fiyatlar fikir verir ztn. asus lar arasindada acikcasi ezbere yazdim modelleri tam olarak hangisi hangisi hatirlayamiyorum, dusunduklerini yazarsan karsilastiririz istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 eeeeee pc hiç düşünmüyorum açıkçası, küçük monitör mutsuzluk veriyo bana resmen, visual studioda falanda acı çektirir muhtemelen muhtemelen golddan alıcağım için oranın stoklarından yazıyorum f52 http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=83907&ad=ASUS-F52Q240DV-CDT6400-2GHZ-4GB-250GB-15.6-Tasinabilir-Bilgisayar x58 http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=82032&ad=ASUS-X58LE216DV--T5850--2GB-160GB-VB-Tasinabilir-Bilgisayar m51 http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=83613&ad=ASUS-M51VR216DV-C2D-T5850-2GB-250GB-15.4-256VG-Tasinabilir-Bilgisayar bide x61 diye bişey var aynı fiyat aralığında http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=82078 tabi başka önerilerede açığım ama yarın akşam 4 gibi falan almış olcam muhtemelen şu anda kafamda bişeyler oluştursam hoş olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 m51 eski bi bilgisayardi fakat 3470 koyduklarina gore revizyona gitmisler, ztn basarili bir makinenin revizyonuda basarilidir diye dusunuyorum. x61 de ekran karti acisindan ayni sekilde m51 gibi iddiali, f52 nin ram avantajina bakilmiyorsa ikisi arasinda kalirdim ben sahsen kasalarini gordukten sonra. x58 bu 3 u arasinda uzuldu bence. birde gold dan indirimi dusunuyorsaniz dell 1545 lere falan da bakilabilinir. oda fiyat araliginiza dusuyor gibi sanki indirimlerle birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ram sonradan ekletilebilceği için çokta sorun değil sanırım m51 e kafam yattı gibi kasasıda hoşmuş sen olsan hangisini alırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ram soyle sorun olur, misal 2 tane 1gb vardir ustunde, upgrade icin onlari satip 2 tane 2gb alman gerekir, orada da cok zarar edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 simdi tekrar baktim da, laptop alirken en onemli seylerden biri klavyesidir. ozellikle de az biraz da olsa kod yazacaksan abuk subuk bir yerdeki virgul ya da noktali virgul adami katil eder. tercihen numpad sikistirilmis klavyelere yonelme, almadan once de klavyeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 klavyeyi denemek iyi fikir hehe, netten almak o yüzdende sakat gibi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 m51 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 gule gule eskit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Guzel secim, gule gule eskitin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bozuldu kodumunun laptopu açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 7 saatle rekor oldu bu heralde, gecmis olsun. refurbished falan mi geldi sansiniza acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 refurbished olduğuna dair en ufak bi iz yok gibi, kasası itibarı ile çok fazla parmak izi ve pislik tutan bi kasa. paketlenişi falan kusursuzduda hiç belli olmaz. ben bunu götürsem yarın ahanda açılmıyo desem direk yenisini verirlermi bekletcezmi derler servise yollayıp. yasal olarak ilk 15 gün kusurlu malın yenisiyle değişimini, para iadesini veya ücretsiz onarımını isteyebiliyorum diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ayipli urunun degisimini 7 gun icerisinde talep edebiliyorsun evet, kesinlikle servis gak guk diyemezler. ama 8. gun isin rengi degisiyor bu konuda. gold un tutumunu bilemiycem ama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yuvama incir ağacı diktiler, tam duygusal bağ kurmaya başlamıştım aletle. toplamda 2 saat ya kullandım ya kullanmadım bi anda ekran gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 oha gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 harbiden şanssızlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar