Faust Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 selam arkadaşlar. 1 haziran cnbc-e yani dün gece x-files'ten önce bir film vardı adını bilen varmı? veya dünkü gazeteden bakabilecek birisi? o filmdeki müziği bulmam lazım. filmin sonunda çalan. tnx[signature][hline]Faust® - Noir uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 filmi biraz anlatsan belki bilebilirm yoksa sadece sonuna mı yetiştin?[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 http://www.cnbce.com/yayinhaziran1.asp buradaki bilgiye göre jack&sarah mış[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 02 Haziran 2004 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hee öyledi adıı bende seyrettim filmi hoş filmdi ama sondaki şarkıyı hatırlamadım bırak adını melodisini bilem hatırlamıom. imdb ye baktın mı yazar belki orda ?[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 faust şarkının adını bulunca yazarmısın buraya da bi zahmet[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 sondaki deil, de adam bi yerde göçüyo tamamen, asıl orda bi şarkı giriyo müthiş bişi..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Jack & Sarah, duyunca dizi adı gibi geldi, yoksa araştırmaya o isimden baslicaktim bende o listeyi bulmuştum. Şarkı söyle :-) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah nananananaaa çok anlaşılır dimi :-)[signature][hline]Faust® - Noir uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar