Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The blog of the year

berk444

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Salihimi affettim. bana ordaki kızları anlattı. Mahmut arkadaşının sevgilileriymiş o resimdekiler..
Sadece biriyle ... olmuş oda kız çok yalvarmış, ağlamış buda demiş yapacam ama bir şartla gözlerimi kapatıp handemi düşüneceğim. Öyle yapmış yeminler etti kıza hep hande demiş. Ne kadar gurursuz onursuz insanlar var. Salihim beni sevdiğini söylüyor hala o onla birlikte ...... yapmak istiyor
Ama salihimi anlayabiliyorum o çok iyiniyetli biri insanları kıramıyor, kız öyle ağlayınca oda dayanamamış

YAZMAYI UNUTTUM AŞK BAŞIMI DÖNDÜRDÜĞÜ İÇİN:
maykıl jeaksının ailesine allahtan rahmet ve sabır diliyoruz. Kelime-i şahaadet getirip öldü. Müslüman aleminin en iyi insanı olarak biliniyordu öyle öldüki kandil günü öldü. Bizi şuanda cennetten izliyor melek gibiydi zaten bembeyaz yüzü vardı. Laik ülkemize bir ders olsun bu cenaze namazını bile kıldılar. Demekki insan hem çok ünlü olup hem müslüman olabiliyormuş. Herşye başını kapatmak deyilmiş, başını kapatmadanda müslümanlık yapılırmış. Seni seviyoruz maykıl şarkını hiç dinleedim ben yabancı müzik sevmiyorum ama olsun müslüman olduğun için sevilmeyi hakediyorsun.

OF AHAHAHAHAHA
MAHVOLDUM YA.
YENİ YAZILAR EKLENMİŞ.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...