Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 http://1.bp.blogspot.com/_fNsrf_7IgWA/Sfte9oil4tI/AAAAAAAAACo/c-MIQDqN988/s400/Fikret.jpg ah ulan fikret abi ah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ROFLkOPTER YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 said: Kaç gündür burdayım her akşam orası kıllı kadınlar görüyorum. yüzüne bakıyorsun bebek gibi, ama orası orman gibi. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Salihimi affettim. bana ordaki kızları anlattı. Mahmut arkadaşının sevgilileriymiş o resimdekiler.. Sadece biriyle ... olmuş oda kız çok yalvarmış, ağlamış buda demiş yapacam ama bir şartla gözlerimi kapatıp handemi düşüneceğim. Öyle yapmış yeminler etti kıza hep hande demiş. Ne kadar gurursuz onursuz insanlar var. Salihim beni sevdiğini söylüyor hala o onla birlikte ...... yapmak istiyor Ama salihimi anlayabiliyorum o çok iyiniyetli biri insanları kıramıyor, kız öyle ağlayınca oda dayanamamış YAZMAYI UNUTTUM AŞK BAŞIMI DÖNDÜRDÜĞÜ İÇİN: maykıl jeaksının ailesine allahtan rahmet ve sabır diliyoruz. Kelime-i şahaadet getirip öldü. Müslüman aleminin en iyi insanı olarak biliniyordu öyle öldüki kandil günü öldü. Bizi şuanda cennetten izliyor melek gibiydi zaten bembeyaz yüzü vardı. Laik ülkemize bir ders olsun bu cenaze namazını bile kıldılar. Demekki insan hem çok ünlü olup hem müslüman olabiliyormuş. Herşye başını kapatmak deyilmiş, başını kapatmadanda müslümanlık yapılırmış. Seni seviyoruz maykıl şarkını hiç dinleedim ben yabancı müzik sevmiyorum ama olsun müslüman olduğun için sevilmeyi hakediyorsun. OF AHAHAHAHAHA MAHVOLDUM YA. YENİ YAZILAR EKLENMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 müthiş bir yaratıcılık örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Sen kalbimi durduğun gün Ben oraya ismini yazdım Salih dedim izmire bağırdım izmir dedi salih sensin BU NE YA AHUAHAUHAUAHUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 site.mynet.com/bedirhangokce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 http://bedirhangokce.sitemynet.com/mynet_resimlerim/gull_1__1_.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 not: dogmenin fotosu altta begenin: tabi ki bu benimki değil ama çok benzer. yani benimki kalıcı değil amaçok benzer olduğu için buraya koydum. bi de fotodaki ben değilim tabi ama çok benzerim!!!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 çok güzel ya. fake tabiki ama, çok yaratıcı. kutladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar