Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Dün 2 tane japon balığı aldım bir tane de melek dedikleri bir tür varmış, ondan aldım. Ben bu sevimli dostlarıma ofisimde bakmayı planlıyorum suyunu hazır içtiğimiz sudan koydum, çok soğuk olmamasına özen gösterdim. Taşlarını cok iyi yıkadım temizledim. günde 2 kerede yem atmam gerekiyomuş sanırım. -ama hafta sonları çalışmadığımız için cumartesi pazar aç kalırlarsa ölürlermi? -günde 1 kere yem atsam az mı gelir? (hafta sonuna alıştırmak maksatlı) -bide 2 günde bir suyunu değiştirmeyi düşünüyorum. uzun yaşaması için acaba neler yapabilirim?(daha önce hiç balık beslemedim). Aldığım yerdeki satıcıda çok gıcıktı hiç ilgilenmedi pek birşey soramadım, poşete koydu verdi. buda resimleri; http://img32.imageshack.us/img32/3172/grnt004b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 şu altta tek mavi şeritli hayvan sürü hayvanaı ondan aldımmı 3 4 tane alıcan bilgin olsun ölür gider o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 hem o mavi şeritli balık melek balığı değil ki neon diye geçiyor sanırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bilmiyorum satıcı adam öyle dedi. dediğim gibi hiç bir bilgim yok balıkları hakkında. ben onlardan 4 bi tane japon almak istedim. olmaz onlar bi arada dedi bunları verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Llama said: şu altta tek mavi şeritli hayvan sürü hayvanaı ondan aldımmı 3 4 tane alıcan bilgin olsun ölür gider o bu sabah gelir gelmez onlara baktım ölmüştü :(:(:(:( neyse diğer 2 si yaşıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 oncelikle fanusta yasatabilcegin sure en fazla 6-8 ay olur onu söliyim :). ofisinin durumunu bilmiyorum ama kucuk bi akvaryum alırsan balıklar için daha iyi olur. hem senin içinde daha rahat olur 2 gunde 1 su degistirmek zorunda kalmazsın. yemleme konusundada sabah ve aksam yemleyebilirsin, 2 gun ac kalsalar bişey olmaz. ama onemli olan yemi cok fazla vermemen. onuda balıkların yem yeme durumlarına bakarak yapabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 of japon balığı alınmaz ya işsizlk yapmışın biraz.seyretmesi zevk vermez hiç bişey yapmıyolar zaten. tatlı su balıklarından lepistes falan al yumurtlat eğlen .japon sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Böjeek said: Dün 2 tane japon balığı aldım bir tane de melek dedikleri bir tür varmış, ondan aldım. Ben bu sevimli dostlarıma ofisimde bakmayı planlıyorum Senin ofiste sen doğru düzgün yaşayamıyorsun, balıklar kesin ölür :P . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 öldüler zaten aşırı sıcaktan. kitleyin bu konuyu gördükçe fena oluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Fanusta beslemek istiyorsan beta al. Hem dayanıklı, hem de 2 gün aç bıraksan bir şey olmaz. Onu da 2-3 tane değil en ideali 1 tane almak. Gerçi 2-3 tane yaşatan gördüm ama ben cesaret edemedim. Bu balıkları satan adamı da tebrik etmek lazım. Güzel kazıklamış seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Böjeek said: öldüler zaten aşırı sıcaktan. kitleyin bu konuyu gördükçe fena oluyorum ben asdfadsf yuh yani.bi işe yaramıyolar abi balık beslenmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Killer said: Böjeek said: öldüler zaten aşırı sıcaktan. kitleyin bu konuyu gördükçe fena oluyorum ben asdfadsf yuh yani.bi işe yaramıyolar abi balık beslenmez zaten okulunu okuyorum ben onun niye öle diyosunki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Böjeek said: bu sabah gelir gelmez onlara baktım ölmüştü :(:(:(:( neyse diğer 2 si yaşıyo geçmiş ola olcagı bu idi dedim neyse artık fanusta balık beslemek katilliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Killer said: Böjeek said: öldüler zaten aşırı sıcaktan. kitleyin bu konuyu gördükçe fena oluyorum ben asdfadsf yuh yani.bi işe yaramıyolar abi balık beslenmez zaten abi nasıl bi beklentisi olabilir ki zaten balık alan bi insanın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Llama said: geçmiş ola olcagı bu idi dedim neyse artık fanusta balık beslemek katilliktir katil değilim ben be:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kimse yapmamış hihi ben yapıcam Bu japon balıklarının gözleri çekik olması gerekmiyo mu? yaptım kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 balık beslemek baya saçma geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 FromTheHell said: Killer said: Böjeek said: öldüler zaten aşırı sıcaktan. kitleyin bu konuyu gördükçe fena oluyorum ben asdfadsf yuh yani.bi işe yaramıyolar abi balık beslenmez zaten abi nasıl bi beklentisi olabilir ki zaten balık alan bi insanın ahah ya ben de balık besledim.lepistes falan vardı yavrulattım onları.o olaylar falan ilginç DE ARKADAŞ JAPON BALIĞI YA ÖH BE SELDSFAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ne biliyim öyle geziyodum. çok tatlı geldiler alıyım biraz vakit geçiririz beraber dedimde çabuk hakkı rahmetlerine kavuştular :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Hemstır al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 birlikte vakit geçirebiliceğin daha ruhsuz bir hayvan bulamazdın kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 asdasfdsaa harbiden bak örümcek besle benim gibi yakala bahçeden falan.izlemesi de keyif veriyo ayrıca kelebek melebek. yalnız hayvanlarım aç 2 gündür kelebek bulaym ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Marl0_on said: balık beslemek baya saçma geliyor bana. balık beslemek hakikaten çok boş iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 adam akıllı balıklar ve akvaryumun olursa gerçekten karşısına geçip saatlerce izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 çiçek dalında güzel balık rakının yanında güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar