GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 metin kim ne? oyunmuş lan ahaha adam kendi adına oyun mu açmış yeni duyuyorum çok güldüm ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Esas karahan kim abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 karahanlı devleti falan var ya ama pek onunla ilgili bişeye benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Metin2 ye rakip Karahan. Metin konseptinin neden başarılı olduğunu anlamış elemanlar hemen isim politikası yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 d3ng3siz said: Az önce denk geldiğim Türk yapımı bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Keşke türkler yapsa :P Paralar akıyor dışarı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Tam manasıyla Türk yapımı olmasa da, daha kaliteli ve tamamı türkçe oyun(lar) geliyor. Ağustos ortası çıkacak seslere dikkat :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 "Ağır ama sağlam adımlarla" (!) ilerliyen türk oyun sektörüyle ilgi bir yazı okudum. Gerçekten insanın gözleri yaşarıyor. Türk oyun sektörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Türk oyun sektörünü ayakta tutacak şey, şirketlerin yatırımlarına sahip çıkılması. Orjinal oyun almak mesela çok önemli, kopyadan vazgeçmek zor olsa da orjinal oyun alarak yabancı firmalara Türkiye'de bir pazar olduğunu göstermek gerek. Bunun akabinde, yatırımlarla Türk Oyun sektörü oluşacaktır. Yüzyıllardır sadece Aral İthalat'ın getirdiği orjinal oyunlara tabiyiz. Çünkü kimsede orjinal oyun kültürü yok. Adam neden buraya yatırım yapsın ki? Kaldı ki Türkiye'de oyun sektörü son 5 senede bir varlık göstermeye başladı, şu an emekliyor hatta, biri çıksa Türkçe bir şeyler yapsa, Türkiye'de oyun çıkarsa kim destekler? Online olsa WoW'la, singleplayer olsa Red Alert 3'Le kıyaslanır ve hemen çöpe atılır. Ancak destekleyerek bir sektör oraya çıkabilir. Firmalar da bu sektörü farkederse ancak yatırım yapabilir. Dünya kopya sıralamasında 2. 3. olan bir ülkeye orjinal oyun dağıtıcıları ve yapımcıları neden yatırım yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 |Joker| said: Tam manasıyla Türk yapımı olmasa da, daha kaliteli ve tamamı türkçe oyun(lar) geliyor. Ağustos ortası çıkacak seslere dikkat :). Tam manasıyla türk yapımı olmasa nedir? Lokalize edilen oyunlar geliyor en fazla gene :) Ben söyliyim hatta 2 hafta sonra http://4story.co.uk/ bunun türkçesi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yok o değil :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 e tamam bende ne diye sordum zaten, devlet sırrı diyorsan ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kermit said: ÇOK KLAS Bİ OYUN. Olivies said: METİNİKİYİ BIRAKTIM OZAMAN Allah cezanızı vermesin lan eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Sanırım joker in dediği oyun Runes Of Magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 türkiyede kimse oyun moyun sektörünü desteklemez,toplumda "bu yaşa geldin hala oyun oynuyosun,"cocuk gibi pc basında hala oyun oynuyosun" mantıgı kalkmadanda türk oyun sektörü(yok öle bişey) bi halt yiyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Turk oyun sektoru bizimle buyuyen birsey. Ben 20 yasinda ne istiyorsam 30`a geldim hala ayni seyleri istiyorum. Bunu yapabilcek olanda bizden baskasi degil. Onemli olan yapilanlari gozardi etmeden sahip cikmak, desteklemek. Blizzard ve ya EA`da bugunlere gelebilmek icin cok yol kat etti. Onlarin basladigi zaman onlarin oyun sektoru emekliyordu, bizimki de belki su an emekleme donemindedir. Amaaan bizden bi halt olmaz derseniz, 10 sene sora hala boyle bir konuda Turk oyun sektoru diye bisi olamaz dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 http://www.siyahkoltuk.com/ Gameturkten elemanlar çıkıcakmış^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 site açılmıo ki 22de çıkacaklardi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Abanmıştır gençlik ondan göçmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Demin baktim acilmiyodu, simdi bakinca da username password soruyo :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Yayın öncesi izliyordum ben ,şimdi düzelmiş. Çok ilginç bişi olacağından değil meraklısına zaten^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 http://metin2.biz/ O değilde bu site nedir :) Bu GGC nin sitesiyle rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 4 sayfayı okumadım ama yanlış bilgi verilmesin Türk oyunu değil ki bu ? Sadece tiraj amaçlı türkçeye çevrilmiş bir oyun... MAYN games serverlarında gayet zevkli bir oyun uzun bir süre oynadım ama TÜRKLER varsa oynamayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar