Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Arkadaslar Merhaba, Excel'de ilk satiri otomatik silecek ve cesitli row ve columnlara dagilmis NA yazilarini da silecek bir macroya ihtiyacim var. Bunlari tek bir macroyla yapmam gerekiyor. Elle yapin diyebilirsiniz de 100 lerce dosya var. Yardimci olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 NA yazı olayını bul ve değiştirden yapabilirsin. ctfl+f kısayolu. ama diğerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Onu ben de biliyorum da macrosu lazim. Dosya basina yapmam gereken bir suru islem var fakat hepsini ayni anda halletmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ginaly göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Silmek istediğin data tam olarak NA diye yazılmıyorsa kodda NA yazan yere tam halini yaz. ne bilim N/A olur, n-a olur falan. Sub prawler() Rows("1:1").Delete Shift:=xlUp Cells.Replace What:="NA", Replacement:="", LookAt:=xlPart, SearchOrder _ :=xlByRows, MatchCase:=False, SearchFormat:=False, ReplaceFormat:=False End Sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar