Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bundan 2 ay öncesine kadar hiçbir sorunum yoktu, ta ki 2 senedir kullandığım LG marka 16x DVD yazıcı koyduğum her DVDyi içinde 15-20 dakika tutup burn etmeye başlayana kadar. Yeni bir DVD yazıcı aldım (yine LG marka) fakat 2 ay bile geçmeden DVD yazma süresi 4.5 dakikadan önce 15-20 sonra da 1 saat 10 dakikaya dek çıkmaya başladı. (Eskiden tek farkı sadece DVDlerin burn olmuyor olması) Arka planda AVI formatlı film izlesem bile sistem takıla takıla oynatıyor. Format atar düzelir herhalde dedim 1-2 gün düzgün gitti sonra yine eskiye döndü. Şu an sinirden tırnaklarımı parçalamamk için kendimi zor tutuyorum. Nne yapmalıyım? Yeni DVD mi almalıyım? DVD yazarken sistem niye kasıyor? not: 4.4 Ghz AMD X2 ve 2 GB RAM'li sistemim var. XP kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yaw sacma olcak belki hep ayni marka dvd mi kullanyosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 BonePART said: yaw sacma olcak belki hep ayni marka dvd mi kullanyosn memorex kullanıyorum iskenderunda başka DVD markası yok çünkü 2 ay önce 4 - 4.5 dakikaya filan yazabiliyordum şimdi 1 saatten önce yazma işlemi bitmiyor. bir ipucu daha vereyim : DVD yazarken DVD Writer ışığı yazma boyunca hiç sönmez di şindi her bi ışık yanma arası 30-40 saniye hatta 1-1.5 dakika ışık yanmadığı oluyor. Ama DVD içeride dönüyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 dvdnin yazıcı okuyucu kısımları tozlanmış olabilir. açıp temizlemek gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ultra dma yapcan aygıt yöneticisinden dvd writera bak dandik dvd geldikçe kendisi değiştiriyor ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 http://www.dijitalbakkal.com/asp/listgroup.asp?brand=VERBATIM&group=02-1 Burdan Verbatim DVD+ lardan 100lük Advanced Azo'yu öneririm. 50 lira civarı fiyat. http://www.dijitalbakkal.com/content_files/prd_images/11/11VER211CX.jpg İskenderun'da değil uzayda olsan genede gelir kargoyla, ayrıca büyük bir firma direk üreticisi DMS medyalarının. Eğer yazma sorunun yinede devam ederse, yazıcını başka bir PCde dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar