mardox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Allah rahmet eylesin. yakınlarının başı sağolsun
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 biraz geç oldu sanırım ama Allah rahmet eylesin
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Hala duyduğum bu haberin şokundayım..Bana her şekilde abiliğini eksik etmeyen,kendisini seven seymeyen herkesten saygı kazanmayı bilen bir insandı..Ruhun şad olsun Fırat abi... Burak Steeldor
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Karea said: darkvenue de çok görürdüm kendisini, daha sonra wow'a başladığımda ilk guildim jandarma olmuştu vanilla wow da biz lvl20-30 sürterken o 60'layıp bizi dungeon dungeon boostluyordu çok iyi hatırlarım mekanı cennet olsun aynen bende o guilddeydim + kendisi ile az pvp yapmadık, gerçekten cok üzüldüm allah ailesine, dostlarına sabır versin.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 oyy. yeni gördüm. north'da jandarma asayisten tanıyordum. muhabbetimiz vardı, düzgün adamlardandı. topragı bol olsun. :(
Öne çıkan mesajlar