mardox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Allah rahmet eylesin. yakınlarının başı sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 biraz geç oldu sanırım ama Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 herkezin başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Hala duyduğum bu haberin şokundayım..Bana her şekilde abiliğini eksik etmeyen,kendisini seven seymeyen herkesten saygı kazanmayı bilen bir insandı..Ruhun şad olsun Fırat abi... Burak Steeldor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Tüm guildin başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Karea said: darkvenue de çok görürdüm kendisini, daha sonra wow'a başladığımda ilk guildim jandarma olmuştu vanilla wow da biz lvl20-30 sürterken o 60'layıp bizi dungeon dungeon boostluyordu çok iyi hatırlarım mekanı cennet olsun aynen bende o guilddeydim + kendisi ile az pvp yapmadık, gerçekten cok üzüldüm allah ailesine, dostlarına sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 oyy. yeni gördüm. north'da jandarma asayisten tanıyordum. muhabbetimiz vardı, düzgün adamlardandı. topragı bol olsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar