kgns Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 iphone 4g cıktıgında, 3gs in kontratlı/kontratsız fiyatı düşer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kgns said: iphone 4g cıktıgında, 3gs in kontratlı/kontratsız fiyatı düşer mi? yeni iphone çıktığında eskisinin satışı bitiyor ancak ikinci el bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bu arada yeni iphone mükemmel olmuş.. http://www.apple.com/iphone/design/#design-video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 unK said: kgns said: iphone 4g cıktıgında, 3gs in kontratlı/kontratsız fiyatı düşer mi? yeni iphone çıktığında eskisinin satışı bitiyor ancak ikinci el bulabilirsin..olur mu ya? turkcell de hala 3g satışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hala var ama yenisi geldiginde bitecek iste. dunya genelinde hep oyle oluyor. ayni anda iki nesil birden satiliyor, ucuncusu kalkiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 3gs devam edicek işte, os4 bile tamamen gelmiyo 3glere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kgns said: iphone 4g cıktıgında, 3gs in kontratlı/kontratsız fiyatı düşer mi?kendi mesajımı quote ettirmeyin bana. 3gs demişim zaten. FFS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 düştü bile, ama türkiyede bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bu 3g yi restore yaptım 3.1.3 firmware a ama activate etmek için iphonu takın diyor ve içindeki sim card ı görmüyor ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 telefon nereden, sim card kimin? unlock edemiyorsun 3.1.3 ü, yurtdışından falan aldıysan belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bi sn 3g nin mi fiyatlari dusuyor, yoksa 3gs in mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ikisinin de dusuyor haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 kontratlı 3gs 99$a düşüyor. apple storelarda satışı devam edecek. 3gninn ise stok bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 3gs’i yeni aldım ve hattımı taktım ve beni itunese yönlendirdi ama itunes’e bağlanınca şöyle bir hata verdi : there is no sim card installed in the iphone you are attempting to active … bu nedir abi ? nasıl halledeceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bi el atın be pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sim cardını tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 blackberry messenger ile kaynatıyor etrafımdaki herkes bende iphone ile mal mal bakıyorum dfokfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sen de iphone 4 al, iphone 4lülerle wifi bulduğunuz yerde videolu konuşursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 aquila said: sim cardını tak. olayda o zaten dostum. görmüyor sim kartı alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kingpin said: blackberry messenger ile kaynatıyor etrafımdaki herkes bende iphone ile mal mal bakıyorum dfokfgds konudan sapmak istemiyorum da bb ile ilgili soru soracağım, internet paketi alıp msnden konuşmak ile bbler arasında konuşmak arasındaki fark ve bunu cazip kılan ne? mail push olayları da yapıyormuş falan sanki aynı sistem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 birinde sadece bblilerle konuşabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bu kadar basite indirgenemeyen bir ayrıcalığı yok mu? Hadi tr'yi geçtim; Amerika için desek... en küçük internet pakedinden bile çok daha ucuz mudur nedir? (kendercik'in dünyayı algılama çabaları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bb yi aldıgında bildiğim kadarıyla operatorun bb destekliyosa, bbm deki data alışverişine internet parası odemiyosun, tek farkı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Iphone ile telefondan internete girip dosya indirebiliyormuyuz herhangi bir siteden? mesela mp3? çünkü denediğimde snki indirmek yerine hemen çalmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 photographer said: Iphone ile telefondan internete girip dosya indirebiliyormuyuz herhangi bir siteden? mesela mp3? çünkü denediğimde snki indirmek yerine hemen çalmaya başladı. onu yapabilmek için application var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar