arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 evet indiana - detroit in özellikle son period süperdi son 1,5 dakika ise resmen ayakta izledim :D miller time..
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 lakers sux yorgn olmasalr maçı alırdı rahat timberwolves[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya ben wallece 22 rebound la coşmuş gene[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: sostizm, 23 Mayıs 2004 04:38 tarihinde demiş ki: Valla ben neredeyse herkesten farkli düsünüyorum. İndiana - minesota finali olur. indiana kazanir diyorum. Süpriz olursa doğuda olur o da ron artest sebepli. Artest bazen o müthis savunmasımı aksatıyor. Detroit minesota olursa final, minesota alir kupayi. Detroit savunmasi daha güçlü gibi görünse de 3 numarada dengesizlik var min. lehine.. lakers a şans vermiyosun yani helal iyi cesaret =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bu gece shaq'in free throw'da airball attigi ve kobe'nin 8 saniyede yari sahayi gecemedigi bol teknik faullu karsilasmada, t-wolves lakers'i sahadan sildi... Sam Cassell'in 1 dakika bile oyunda kalamayip sakatligi yuzunden terk ettigi macta, lakers tarihindeki playoff'da en dusuk sayi rekorunu (!) egale etti East Indiana Pacers (1) vs. Detroit Pistons (0) Game 1: Det 74 - 78 Ind West Minnesota Timberwolves (1) vs. Los Angeles Lakers (1) Game 1: LAL 97 - 88 Min Game 2: LAL 71 - 89 Min[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 işte bu ya... go t-wolves go...[signature][hline]i love this game!
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 awright !!![signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bugunku mac daha bitmedi son ceyrekteyiz ama dayanamadim, ben iki takiminda boyle defans yaptigi bir mac kesinlikle hatirlamiorum... Bloklar havada ucusuyor sut yuzdeleri yerlerde surunuyor inanilmaz...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mukemmel mac oluyor , memo iyi oynadi , tayshaun da o blokla gunu kurtardi hehe Rasheed in 4/17 e ragmen sahada olmasida LB nin adam kayiriciliginin bariz gostergesi.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 oh be detroit'i sevmememe rağmen iyi ki kazandılar. sonuçta lakers'a karşı indiana'dan daha çok şansları var gerçi lakers da minnesota'ya elense ve minnesota şampiyon olsa süper olur[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 olmaz boyle bir sey... mukemmel mac, mukemmel son ceyrek, inanilmaz, diecek bisi yok istatistiklere birakiorum... all-time playoff block-shot record (two teams combined) - 26, pistons franchise block-shot record - 19, ind fg% 27.5, det fg% 34.8, conseco fieldhouse'da tarihi bir mac oynandi East Indiana Pacers (1) vs. Detroit Pistons (1) Game 1: Det 74 - 78 Ind Game 2: Det 72 - 67 Ind West Minnesota Timberwolves (1) vs. Los Angeles Lakers (1) Game 1: LAL 97 - 88 Min Game 2: LAL 71 - 89 Min[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 deli maç olmuş yahu 19 blok ne demek ??!? tayshaun prince 4 tane, ben wallace 4 tane, rasheed de 5 tane hey maşallah :) memo'nun da 16 dakikada 9 sayıyla oynaması yine sevindirici 2/4 2'lik 1/1 3'lük 4/4 serbest atış[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 memo'dan blok yokmu?[signature][hline]i love this game!
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Var 1 tane[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 East Indiana Pacers (1) vs. Detroit Pistons (1) Game 1: Det 74 - 78 Ind Game 2: Det 72 - 67 Ind West Minnesota Timberwolves (1) vs. Los Angeles Lakers (2) Game 1: LAL 97 - 88 Min Game 2: LAL 71 - 89 Min Game 3: Min 89 - 100 LAL[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Olon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 finalde her zaman dediğim gibi LAKERS-DEYTOIT İZLİCEZ..UMARIM DETROIT BİŞEYLER YAPAR.LAKERS karşı en fazla şansı olan takım DETROIT................................
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 böhüüheühe umudumuz 4.maça kaldı o maçı da kaybederlerse artık çok zor[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
sampuan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 brak yaa adamlar cekemıo varmı bole takım 0-2dan 4-2 yapan??
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Gerçi maçı syretmedim ama Lakers Rullaazz!! Bu arada New York knicks Mehmet Okura 5 yıl iin 25 m dolar kontrat önermiş!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 önermemiş önermeyi düşünüyormuş ki bence yalandır. o kadar para edecek bir oyuncu olabilir ilerde mehmet. ama şu anda pek de iyi diil[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ilk defa nba tv'den mac izliyorum. Bu spikeri ingilizce istiyorum. Bu mumkun mu? Evet ise detayli anlatin lutfen. Zaten telefondan zar zor girdim foruma
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 mumkun digiturk kumadasinda language tusu var... bas degistir
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Puf arkadasim baska bi kumanda kullaniyo heralde yok ole bi tus. Herif sabah okula gidicek uyandiramam da. Kaldik bu hiyar turklere
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yes ! detroit 85 - indiana 78 mehmet 0 sayı pof ama olsun[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 East Indiana Pacers (1) vs. Detroit Pistons (2) Game 1: Det 74 - 78 Ind Game 2: Det 72 - 67 Ind Game 3: Ind 78 - 85 Det West Minnesota Timberwolves (1) vs. Los Angeles Lakers (2) Game 1: LAL 97 - 88 Min Game 2: LAL 71 - 89 Min Game 3: Min 89 - 100 LAL[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Öne çıkan mesajlar