arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 evet indiana - detroit in özellikle son period süperdi son 1,5 dakika ise resmen ayakta izledim :D miller time.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 lakers sux yorgn olmasalr maçı alırdı rahat timberwolves[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ya ben wallece 22 rebound la coşmuş gene[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: sostizm, 23 Mayıs 2004 04:38 tarihinde demiş ki: Valla ben neredeyse herkesten farkli düsünüyorum. İndiana - minesota finali olur. indiana kazanir diyorum. Süpriz olursa doğuda olur o da ron artest sebepli. Artest bazen o müthis savunmasımı aksatıyor. Detroit minesota olursa final, minesota alir kupayi. Detroit savunmasi daha güçlü gibi görünse de 3 numarada dengesizlik var min. lehine.. lakers a şans vermiyosun yani helal iyi cesaret =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bu gece shaq'in free throw'da airball attigi ve kobe'nin 8 saniyede yari sahayi gecemedigi bol teknik faullu karsilasmada, t-wolves lakers'i sahadan sildi... Sam Cassell'in 1 dakika bile oyunda kalamayip sakatligi yuzunden terk ettigi macta, lakers tarihindeki playoff'da en dusuk sayi rekorunu (!) egale etti East Indiana Pacers (1) vs. Detroit Pistons (0) Game 1: Det 74 - 78 Ind West Minnesota Timberwolves (1) vs. Los Angeles Lakers (1) Game 1: LAL 97 - 88 Min Game 2: LAL 71 - 89 Min[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 işte bu ya... go t-wolves go...[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 awright !!![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 bugunku mac daha bitmedi son ceyrekteyiz ama dayanamadim, ben iki takiminda boyle defans yaptigi bir mac kesinlikle hatirlamiorum... Bloklar havada ucusuyor sut yuzdeleri yerlerde surunuyor inanilmaz...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Mukemmel mac oluyor , memo iyi oynadi , tayshaun da o blokla gunu kurtardi hehe Rasheed in 4/17 e ragmen sahada olmasida LB nin adam kayiriciliginin bariz gostergesi.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 oh be detroit'i sevmememe rağmen iyi ki kazandılar. sonuçta lakers'a karşı indiana'dan daha çok şansları var gerçi lakers da minnesota'ya elense ve minnesota şampiyon olsa süper olur[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 olmaz boyle bir sey... mukemmel mac, mukemmel son ceyrek, inanilmaz, diecek bisi yok istatistiklere birakiorum... all-time playoff block-shot record (two teams combined) - 26, pistons franchise block-shot record - 19, ind fg% 27.5, det fg% 34.8, conseco fieldhouse'da tarihi bir mac oynandi East Indiana Pacers (1) vs. Detroit Pistons (1) Game 1: Det 74 - 78 Ind Game 2: Det 72 - 67 Ind West Minnesota Timberwolves (1) vs. Los Angeles Lakers (1) Game 1: LAL 97 - 88 Min Game 2: LAL 71 - 89 Min[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 deli maç olmuş yahu 19 blok ne demek ??!? tayshaun prince 4 tane, ben wallace 4 tane, rasheed de 5 tane hey maşallah :) memo'nun da 16 dakikada 9 sayıyla oynaması yine sevindirici 2/4 2'lik 1/1 3'lük 4/4 serbest atış[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 memo'dan blok yokmu?[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Var 1 tane[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 East Indiana Pacers (1) vs. Detroit Pistons (1) Game 1: Det 74 - 78 Ind Game 2: Det 72 - 67 Ind West Minnesota Timberwolves (1) vs. Los Angeles Lakers (2) Game 1: LAL 97 - 88 Min Game 2: LAL 71 - 89 Min Game 3: Min 89 - 100 LAL[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 finalde her zaman dediğim gibi LAKERS-DEYTOIT İZLİCEZ..UMARIM DETROIT BİŞEYLER YAPAR.LAKERS karşı en fazla şansı olan takım DETROIT................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 böhüüheühe umudumuz 4.maça kaldı o maçı da kaybederlerse artık çok zor[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sampuan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 brak yaa adamlar cekemıo varmı bole takım 0-2dan 4-2 yapan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Gerçi maçı syretmedim ama Lakers Rullaazz!! Bu arada New York knicks Mehmet Okura 5 yıl iin 25 m dolar kontrat önermiş!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 önermemiş önermeyi düşünüyormuş ki bence yalandır. o kadar para edecek bir oyuncu olabilir ilerde mehmet. ama şu anda pek de iyi diil[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ilk defa nba tv'den mac izliyorum. Bu spikeri ingilizce istiyorum. Bu mumkun mu? Evet ise detayli anlatin lutfen. Zaten telefondan zar zor girdim foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 mumkun digiturk kumadasinda language tusu var... bas degistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Puf arkadasim baska bi kumanda kullaniyo heralde yok ole bi tus. Herif sabah okula gidicek uyandiramam da. Kaldik bu hiyar turklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 yes ! detroit 85 - indiana 78 mehmet 0 sayı pof ama olsun[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 East Indiana Pacers (1) vs. Detroit Pistons (2) Game 1: Det 74 - 78 Ind Game 2: Det 72 - 67 Ind Game 3: Ind 78 - 85 Det West Minnesota Timberwolves (1) vs. Los Angeles Lakers (2) Game 1: LAL 97 - 88 Min Game 2: LAL 71 - 89 Min Game 3: Min 89 - 100 LAL[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar