MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Satin alacak bir yer ariyorum, hic oynayamadim su ana kadar buyuk kayip olarak goruyorum :-/, istanbul Anadolu yakasinda olupta kopyalayabilecek varsa da olur yani sevinirim. Emule falan ugrasmak istemiyorum hatirladigim kadariyla 5 cd idi... Bos cd'leri ben getiririm bu arada... Edit: Kadikoy yakasi yalniz.. :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 02 Haziran 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 İstanbulda olsam ben kopyalar verirdim ama haftaya finaller bitene kadar kocaelindeyim. Joy da var kadıköyde. Joy nerde dersen barlar sokağının bi üst paralelinde sol tarafta asma katta bi bilgisayarcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 niye insanlar istanbulun iki yakasını bu kadar uzak görür anlamam sinanpaşa'da garanti bulursun[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Uzak gormek degil aslinda, avrupa yakasini bilmiyorum...Bi besiktas'ta 1-2 net kafe,karakoy'de tophane'yi biliyorum o kadar desem anlarsin herhalde :) Hmm Saol Axe dedigin yere bakicam en kisa zamanda umarim bulurum. [signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 02 Haziran 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar