yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 çok pahalı bence. bi de süfer bi önyargım var benim. "zengin adamlar zaten dinlemezler onları" falan gibi heheh geyik yapıyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Vader falan hep ilgi çekmek içinmiş anlaşıldı. Onları iptal ediverip mevcut line up'ı çıkardılar, fena line up ta değil hadi de 140 lira kesinlikle etmez bu bir, extreme metal festivalini beach clubda yapmak kadar salak bir fikri hayatımda duymadım bu da iki. Fuhuş maksatlı yaptıkları da belli oldu. Gidenler bira fiyatları şöyle yemek fiyatları böyle diye şikayet ederse de dediydi dersiniz. Umarım yanılırım orası ayrı heh. Gidenlere iyi eğlenceler, ben fakir olduğumdan gidemeyeceğim. İşin açıkçası param olsa da 140 lirayı şu line upa ayırmam, yetmiyor maalesef. Ha salak fikir falan da parası olan baya eğlenir, şimdi uzanamadığım ciğere mundar diyor konumuna düşmeyeyim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 kopi peystten sonra da yorum yapalım. deniz kenarı olması bana zeytinli'yi hatırlattı. onda bi sorun yok. ama fiyat biraz abartı. ya da ben fakirim bilmiyorum. en iyi ihtimalle sadece ensiferum'u görmeye giderim. böyle festivallerin tadı da anca kamp ile falan çıkar. kamp için o kadar para bayılmak da bütçemize çat diye koyar. gerçi "kaç para bekliyodun?" deseler bi cevap da veremezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Fiyatlar gayet uygun. 50 liraya festival olmaz, olursa unirock gibi olur. Bi de insanlar sevişmesin, sevgili sahibi de olmasınlar. Evlenene kadar vermesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 50 - 170 arasında baya bi seçenek de var yalnız : ) onlardan biri olsaymış hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Fiyatlar uygun falan değil. İlk kadroyu duyup gaza gelen millet, sürüyle iptalden sonra hayal kırıklığına uğrayınca "deniz kenarı yapalım" demişler bence. haliyle de pahalı olmuş. textures a giderim, o da belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ohş primordial da süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 olmul olmasına da o para verilmez ki bilete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Vongspawn said: Fiyatlar gayet uygun. 50 liraya festival olmaz, olursa unirock gibi olur. unirock'ın nesi var yahu ne garipsiniz. duyan da bişey sancak türkiyeyi. 140 aşırı pahalı hatta. wacken falan 100 dolar değil mi kombine yahu? aynı fiyata denk geliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 türkiyeyle ilişkisini kuramadım konunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 memleket şartlarını diyorum gözetmek lazım. öyle festival konser açısından pek de zengin ve nitelikli bir ülke değiliz. unirock da en azından getirdiği gruplarla standartların çok çok üzerinde bir festival. Seni bilmiyorum da, ben her yaz avrupaya gitmiyorum festival için. O yüzden vizyonum dar, unirock çok harika bir festival gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ulan, anlamadan dinlemeden. geri git, yazdığımı oku. unirock'ın line-up'ına edilmiş bir laf var mı. sonra tekrar bi düşün, festivali hatırla. iyice bi hatırla. ne kadar muhteşemdi di mi? gayet düzgünce yazılabilecek bir şeyi böyle laf çarparak yazmanın manası nedir arkadaş? şu gereksiz şeyler yüzünden elimi ayağımı çektim zaten forumdan, bişey olmaz festival konusu nasıl olsa diye gelip iki cümle yazdım yine gerdiniz adamı. vizyonsuz pis fakir. hem getir bakalım buraya 50.000 kişiyi o zaman görelim madem wacken'la kıyaslıyoruz.. organizasyon meselesinden bihaber olup da atıp tutmaya ne gerek var. kimse hayrına festival yapacak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 555 said: bunun artıkj çok başarılı olacağını dşünüyorum diğer festivallere sulanma. git dp ye bilet al artık. nolur :( bitcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Vongspawn said: ... yav said: unirock da en azından getirdiği gruplarla standartların çok çok üzerinde bir festival. Yavaş yahu?! Unirock'a ait olmayan ve hatta genel festivallerin konuşulduğu bir topic bile olmayan bir topicte unirock'ın eleştrisini yapacak değildim. Şu 2 kelimeyle anlatmak istediğimi anlattım sanıyordum. ama böyle anlamadan dinlemeden... 'vizyonsuz pis fakir' diye de son paragrafıma atıfen çok ciddi söylemediğin bir şeydir umarım. Ayrıca hiçbir şeyi wacken'le kıyaslamadım. Sadece dedim ki; ülkemiz öyle wacken tarzı -dediğin gibi 50k'lık- organizasyonların düzenlendiği bir yer değil ki unirock gibi bir org.'u beğenmeyecek kadar burnumuz büyük olsun. Benim için bir festivalde önemli olan önce line-up, sonra ses sistemi, sonra festivale gelen kitledir. Ha mekandı yemekti içecekti güneşti gölgeydi diyeceksen boşuna yorma kendini. Hatta hiç yorma kendini bu konuda da 'lets open air' in topicinin içini sıvamayalım. Okumadan anlamadan dinlemeden klavye kullanmayı öğrenmiş kişiler beni de forumdan bıktırıyor^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Bilet fiyatları düşürüldü. Ön Biletler; Günlük : 39 Ytl Üç Günlük Kombine : 79 Ytl Üç Günlük Kombine + Kamp : 99 Ytl Sahne Önü ; Günlük Sahne Önü : 55 Ytl Üç günlük Sahne Önü : 110 Ytl Üç Günlük Kombine Sahne Önü + Kamp : 130 Ytl haftaya çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 haklıymışız yani ofc 150'yi fazla bulmayanlar fazlasını bağışlasın bari çok iyi olur herkes adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 "Keep it civil" diyor ya gavur ha ondan, usluba dikkat edin bir zahmet durup dururken agresiflesmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bence hala pahalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 yav said: haklıymışız yani ofc 150'yi fazla bulmayanlar fazlasını bağışlasın bari çok iyi olur herkes adına. anam bi tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Festival iptal edilmiştir. Resmi açıklama: SAYIN LET’S OPEN AIR KATILIMCILARI, DESTEKLEYİCİLERİ VE LET’S OPEN AIR AİLESİ, LET’S OPEN AIR FESTİVALİ TÜM ÇABALARIMIZA RAĞMEN İPTAL EDİLMİŞTİR. HİÇ BİR MADDİ KAYGISI OLMADAN YOLA ÇIKAN LET’S OPEN AIR FESTİVALİ , YAPILAN TÜM ENGELLEMELERE GÖĞÜS GERMİŞ VE KARŞI KARŞIYA BIRAKILAN SUÇLAMALARA KARŞI TAHAMMÜL SINIRLARINI KORUMUŞTUR. YAPILAN İYİ İŞLERİ KALDIRAMAYAN KİŞİLERİN ‘SAHTE FESTİVAL’ OLARAK ADLANDIRDIĞI VE VERİLEN TÜM EMEKLERİN TEK BİR KALEMDE SİLİNECEK NOKTAYA GETİRİLMİŞ OLMASI HEM FESTİVALİMİZİN ADINI HEM DE BİZLERİ FAZLASIYLA YIPRATMIŞ, İŞLERİMİZİ ARTIK İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HALE GETİRMİŞTİR. ‘TÜRKİYE’DE FESTİVAL YAPILMIYOR’ DİYENLER, LET’S OPEN AIR’ İ EN ÇOK ELEŞTİRENLER, YOLUNA EN ÇOK TAŞ KOYANLAR OLMUŞLARDIR. BU NOKTADA MİSAFİR EDECEĞİMİZ YABANCI GRUPLARA DAHİ E-POSTALAR GÖNDERİLEREK FESTİVALE KÖSTEK OLUNMAYA ÇABALANMIŞ OLMASI DURUMUN VEHAMETİ AÇISINDAN UYGUN BİR ÖRNEKTİR. BU KARALAMALAR O KADAR BÜYÜMÜŞTÜR Kİ EKİBİMİZ DAĞILMA NOKTASINA GELMİŞTİR. BİR FESTİVAL YAPMAK KOLAY GİBİ GÖRÜNEN ANCAK ÇOK TEFERRUATLI VE MASRAFLI BİR İŞTİR. BİZLER BUNU BİLEREK YOLA ÇIKMIŞ OLMAMIZA RAĞMEN, ÖNGÖRÜLEMEYEN PEK ÇOK HADİSE İLE KARŞI KARŞIYA KALDIK. BU NOKTADA YÜRÜTMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ İŞİN HEM BİZİM AÇIMIZDAN HEM DE KATILIMCILAR AÇISINDAN NEGATİF YÖNDE SONUÇLANMAMASI İÇİN FESTİVALİMİZİ İPTAL KARARINI ÜZÜLEREK VERMİŞ BULUNUYORUZ. HER NE KADAR BU YOLA BİRLİKTE BAŞ KOYMUŞ OLSAK DA LET’S OPEN AIR’E YAPILAN HAKSIZLIKLAR BUNULA DA SINIRLI KALMAMIŞTIR, ORGANİZASYON ŞİRKETİNİN SON ANDA FESTİVALDEN ÇEKİLMİŞ OLDUĞUNU AÇIKLAMASI İŞLERİMİZİ DAHA DA ZORA SOKMUŞTUR. BÜTÜN BUNLARIN DIŞINDA EKONOMİK KRİZİN TEĞET GEÇMEDİĞİ BİZLER, SPONSORSUZ OLARAK YAPMAK İSTEDİĞİMİZ BU FESTİVALDE SİZLERE EN İYİ OLANI SUNMAK İSTEMEKTEYDİK. ANCAK, MADDİ OLANAKLARIMIZIN SINIRLARI ÇERÇEVESİNDE YAPMAK İSTEDİKLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEMİZ MÜMKÜN GÖRÜNMEMEKTEDİR. BİZDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ, GELECEK YILLARDA DAHA İYİ ORTAMLARDA DAHA İYİ ORGANİZASYONLARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE... LET’S OPEN AIR NOT: BİLET ALAN ARKADAŞLARIN ÖDEMELERİ EN KISA ZAMANDA TARAFIMIZDAN GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 her önüne gelen festival yapabilseydi zaten zevkten ölmüştük şimdiye çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 anlamadım ki, insanlar ellerinde pankartlarla meydanlara dökülüp "bu festival olmayacak!" diye mi bağırdılar? ne tepkisi almışlar bu kadar merak ettim. organizasyon kısmında aksaklıklar olmuş galiba. ama yine de ilginç bi açıklama olmuş bence. neyse, wacken rp'si yaptık birazcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 oha çok kötü patlamış ben de bir an ekstrem festivaller türkiye'de de olabiliyor sanmıştım. bilet alanlar umarım mağdur olmazlar. gelecekte de bu tip organizasyonlara insanlar paronoyak yaklaşacak bu sebeple. gitmesem de üzüldüm epey edit: açıklamayı şimdi okudum da çok kolpa geldi bana açıkçası. "bizi eleştirdiler üü!!!1" demek kötü duruyor. yazık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Birincisi başta açıkladıkları headlinerları değiştirdiler sessiz sedasız, her şeyi Facebook'tan detaylı bir şekilde açıklamaları güzeldi ama bunu açıklamamaları güvensizlik yarattı. Halihazırda neden bilmiyorum ama bir güvensizlik zaten vardı. İkincisi her ne kadar bence o kadar da imkansız olmayan bir line up'ı olsa da başta (headlinerların çoğu zamanında geldi kaç kere, gelmeyenler de öyle çok büyük gruplar değil yani gelmem melmem yapacak) millet yok efendim hayatta gelmez falan diye kafa ütüledi, eğer gruplara bu festival yalan falan diye mail de hakikaten attılarsa zaten diyecek laf bulamıyorum. Burada organizatörlerin pek yapabileceği bir şey yoktu yani, ilk festivalleri olduğunu düşünürsek. Üçüncüsü maddi kaygı gütmeden demişler. Amatör ruhla girmişler eyvallah. Ben de inanıyorum bu ruh haliyle bu işe girdiklerine ama tecrübesizlik patlattı bu noktada da maalesef. Sponsorsuz başladıklarından yer bulmada sıkıntı çekmişler ki saçma sapan bir yer ayarlandı alakasız, yiyeceğiydi kamp alanıydı alkol sigara satışı bilmem nesiydi o kadar masrafı bilet fiyatına mecburen yansıttılar, sonra o fiyatları da düşürdüler ettiler ama o da negatif etkiledi tabi. Kısacası tecrübesizlik yüzünden gitti festival, açıkçası üzüldüm. Gerçekten zor zanaat festival düzenlemek, hele ki sponsor falan olmadan. Bilet almış olanlar mağdur olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar