Astral Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 telefonum 4 aylık, kırığı çıkığı bir şeysi herhangi bir sorunu yok. deri cüzdan kılıfla muhafaza ederek kullandığımdan tertemiz. ürünü turkcell shoptan aldım, 20 aylık kvk garantisi devam etmekte. kendi kutusunu nereye koydum hatırlamıyorum. user guideları, CD, data kablosu, şarj aleti, deri kılıf, garanti belgesi şeklinde teslim edeceğim. fiyat 1000 TL telefon özelliklerine buradan bakabilirsiniz: http://tr.blackberry.com/devices/blackberrybold/bold_specifications.jsp ilgilenen patilere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ozel mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 fiyatı 900'e indirdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 850 daha da inmem davosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 iphone la takas edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 la 0 larını kadıköyde 900 ytl ye buluyoduk bundan 5 ay önce,hemde KVK garantili faturalıydı yani. 2.el nasıl 1000 oluyo anlamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 1300 lira civarı olması lazım sıfırının şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 valla ben 5 ay önce kadıköyde sormuştum dükkanlara 900 e veriyolardı faturalı ürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkezor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Neden sattığını sorabilir miyim? Bence baya güzel bir telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 evet çok iyi telefon. askere gideceğim ondan satıyorum. http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/turkcellblackberry türkiye'de ürünü satan turkcell, BlackBerry BOLD (9000) 18 aylık cihazlı 129 TL 18x129= 2304 TL 5 ay önce sıfırı KVK garantili 900 diyorsun hayal görüyorsun. :) blackberrylerin modelini karıştırdın herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 arkadşım git kadıköy'e blackberry bold 9000 kadıköyde satıyolar 900 e ben alcaktım ben soruyorum. ahada bu gider sorarsın kadıköydeki telefonculara,kaçak mı geliyo onlara,yada bu kampanyalı dönemlerde alıp direk satıyolar mıydı ne oluyodu bilmiyorum ben ama çok eminim ki 900 e sormuştum bu aleti ben. al mesela adam hiç kullanmamış storm'u 900 e satıyor; al al 15 günlük cihazı 900'e satıyo buda 2 öle hayal görünmez cep telefonu piyasasında,bu telefonun ikinci elini 600-700 e bile bulabilirsin temiz şekilde. sadece araştırmak lazım.ben sorduğumu biliyorum çünkü ben alcaktım ama o kadar para vermek istemedim ve almadım.900'e KVK garantili faturalı vericeklerdi,ama kaçak mı gelmiştir,içi mi patlaktır,dışı mı bozuktur ben orasını bilmem. ve bunu 3-4 dükkanda sordum öle 1 tane falanda diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 storm fiyatları ile bold fiyatlarını karşılaştırmak hata bence. storm pek tutulan bir cihaz olmadı biznıs çevrelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar