Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık blackberry 9000 bold

Astral

Öne çıkan mesajlar

telefonum 4 aylık, kırığı çıkığı bir şeysi herhangi bir sorunu yok. deri cüzdan kılıfla muhafaza ederek kullandığımdan tertemiz. ürünü turkcell shoptan aldım, 20 aylık kvk garantisi devam etmekte.
kendi kutusunu nereye koydum hatırlamıyorum.
user guideları, CD, data kablosu, şarj aleti, deri kılıf, garanti belgesi şeklinde teslim edeceğim.

fiyat 1000 TL

telefon özelliklerine buradan bakabilirsiniz:
http://tr.blackberry.com/devices/blackberrybold/bold_specifications.jsp

ilgilenen patilere duyrulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
evet çok iyi telefon. askere gideceğim ondan satıyorum.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/turkcellblackberry

türkiye'de ürünü satan turkcell,

BlackBerry BOLD (9000) 18 aylık cihazlı 129 TL

18x129= 2304 TL

5 ay önce sıfırı KVK garantili 900 diyorsun hayal görüyorsun. :) blackberrylerin modelini karıştırdın herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadşım git kadıköy'e blackberry bold 9000 kadıköyde satıyolar 900 e ben alcaktım ben soruyorum.

ahada bu

gider sorarsın kadıköydeki telefonculara,kaçak mı geliyo onlara,yada bu kampanyalı dönemlerde alıp direk satıyolar mıydı ne oluyodu bilmiyorum ben ama çok eminim ki 900 e sormuştum bu aleti ben.

al mesela adam hiç kullanmamış storm'u 900 e satıyor; al

al 15 günlük cihazı 900'e satıyo buda 2

öle hayal görünmez cep telefonu piyasasında,bu telefonun ikinci elini 600-700 e bile bulabilirsin temiz şekilde. sadece araştırmak lazım.ben sorduğumu biliyorum çünkü ben alcaktım ama o kadar para vermek istemedim ve almadım.900'e KVK garantili faturalı vericeklerdi,ama kaçak mı gelmiştir,içi mi patlaktır,dışı mı bozuktur ben orasını bilmem. ve bunu 3-4 dükkanda sordum öle 1 tane falanda diil

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...