BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Cumhuriyet'in bugünkü sayısında arka sayfada öylece yatıyordu bu haber resmin orjinalini bulamadığım için ve tyarayıcım olmadığından web-cam!i kullanmak zorunda kaldım buyrun... afiyet olsun :-P Euro 2004'ü tanıtmak amacıyla Nike'ın Tayland'da alışveriş merkezine yerleştirdiği dev futbol topu büyük tehlike yarattı. Bangkok'ta rüzgarın etkisiyle park edilmiş bir otomobilin üzerine düşen top, tazminat ödeyecek olan yetkililerinin de aracı hurdaya dönüşen sahibinin de başını ağrıttı. (REUTERS)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Düşe düşe de bmw nin tepeye inmiş hemde 7 serisi[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ehue,, babacum hemen link bulayım[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bende sabah gördüm bu resmi gazeteye bakarken. birinin kafaya düşmemiş düşse yeni zellandadan çıkardı :D[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bu toptan taksim'de ki marmara otelinin dış duvarına gömülmüş şekilde olanı var.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 "Temel Kaleci" fıkralarına konu olacak bu 10 seneye görürsünüz.[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 höH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Nası reklam ama? siz onu söyleyin...[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ikisi bir arada.. başrolde Nike, arkaplanda da BmW göz dolduruyor.. Herşey bi yana güzel bi görüntü oluşmuş insan gülüyor[:)] ister istemez..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bu arada otomobil bilginize bayıldım ulan ben arabanın bmw olduğunu sadece jantlarındaki, amblemden anlamıştım ki çektiğim resimde onalr da beli olmuyor... demek ki neymiiiş... araba markalarının karakteristik özellikleri dersini kaçırmama gerekiyormuş :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ahah süper resim :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Yanlız bu reklammı cidden kazamı anlamadım büyük ihtimal çok iyi bi reklam nike logosu düz duruyo[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bende ondan şüphelendim ya.nike logosu kabak gibi çıkmış negzel.hadi o nike logosu arabanın içine girseydi gazeteler basarmıydı acep?[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ya bana arkadas bu sabah bunu reklam olarak anlatmisti ama?..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 haahaha bizim taksim dede var bunlardan marmara nın ortasına mı yerleştirmişlerdi unuttum hangi otel olduğunu , resmi görünce dedim hass kesin birilerine bişi olmuştur orası kalabalık mekandı dedim yürek ağıza geldi rahatladım şimdi ama yine birilerine bişi olmamıştır umarım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 cumhuriyet gazetesinde haber. kolpacı bi arkadaşın var heralde ehueh[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 heuh olabilir de.. yani 5 serisi bmw'yi parcalamislar dedi (bmw manyaa oldugum icin) onlarda sabah aliyolar biliyorum yani..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Oky, 01 Haziran 2004 18:49 tarihinde demiş ki: bu toptan taksim'de ki marmara otelinin dış duvarına gömülmüş şekilde olanı var. evet geçen gün gördüğümde baya bi aklıma takılmıştı sakat gözüküyordu aklımdan geçti düşer mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Fistan, 01 Haziran 2004 19:47 tarihinde demiş ki: cumhuriyet gazetesinde haber. kolpacı bi arkadaşın var heralde ehueh cumhuriyetden aldım haberi zaten onlar da reuters den almış[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bana demisti onu babacum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 olur öle arada ben de arada alıngan bir adam olabliyorum[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bu reklam abi saçmalamayın arabanın üstüne falan düşmemiş. Ben de bi gaztede okudum bariz reklam diye anlatmışlar kaza falan deiil yani ehua[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 reuters yalan mı söylüyor? söylermiş demek ki[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Nike'ın bukadar reklama ihtiyacı varmı ki? Kasıtlı olaylara kaza süsü verip halkın ılgısını cekecek kadar? Yoksa reklam reklamdır iyisi kötüsü olmaz diyipmi yaptılar? Güzel sorular bunlar tabi.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bence nike firmasının aslında anlatmak istediği nike'ın ezici bi üstünlüğü oldudur.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar