firatram Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 3 sene aradan sonra yeniden başlıyorum =) Malis atıcam. Kimler oynuyor ve nerede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Hic baslama bence. Counter komutlari gibi komutlar getirmisler oyuna. Immortal, %50 extra exp, np vb ozellikler gelmis hile programlarina. Yani bildigin olumsuzluk hedesini kullanip hic yatmadan herkese gider yaparsin sdflk hani arada bir oynardim ama hakikaten bitmis oyun. Mesela Cheat Engine kullanip oyunda yapamayacagin sey yok. Upgrade olayi da bitti haydi bakalim neyle upg yapicaksin ? Cheat engine tum kodlari dokuyor onune oradan rateleri oku sonrada upg et istedigin itemi ama dedigim gibi oyun bitti. Bu bolumu de silin patiden bosuna yonlendiriyor milleti sanki KO oynayan kimse kalmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bölümü silmek mi? çok ciddi bir bölüm burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 bu bölüm silinse millet nerde post kasıcak? ben Jrgod logosta human. geliceksen akara ya da logosta başla. ama hilesiz plsyer %5 anca bunu da bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ko da hack war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ko client i indirince hackler yanında geliyo o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ahah nolmuş bu oyuna be bıraktığımda 80 karekter 2000 tl ediyodu şimdi beleşe vericekler nerdeyse oda güzel mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 lolo suraya 2-3 bug yazdim bir suru PM gelmis forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 patch 1737 ile kalktı onlar. basic skillere 1-2 tane yeni skill eklendi. şimdilik yok ama malum heavenfire yapar 2-3 güne yenisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 İyi bok yiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ko ne olm ,öyle bi oyunmu var:S aoc oynuom ben:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 forgiver said: yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 80lvl charla baslamak istersen bi ÖM atıver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 1733 e tekrar %50 buglar eklendi o yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Girdim, oynuyorum abi oh mis. Bu kosperlar çok haysiyetli herifler oluyorlar. Parti kurup insanları almak için can atıyorlar :) Kosp'dan başka bir hile göremedim ben şu anlık. Gold bar fiyatları düşmüş, 3 tl olmuş. Eskiden 60 charlar giderdi baya paraya şimdi millet hayrına shout'dan yazıyor passı şifreyi. Oyuncu kitlesi halen aynı ama carnag west diye bir server var. Türkleri almıyorlar galiba denemedim ben ama. Death knight'lardan falan +5 shell düşüyor. Çok garip. Ama oynuyorum işte can sıkıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 death knightdan +5 shell mi düştü ? o drop imkansız lan nası iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Gothic said: death knightdan +5 shell mi düştü ? o drop imkansız lan nası iş +7 bile düşüyor. Ama upgrade edilemiyor ve biraz özellikleri kısılmış. Savaşlarda millet wall hack açıyor paso dağa taşa tırmanıyorlar. Townların girişlere koxp kuruyorlar falan filan. Gece zaten adam gibi kasan yok. Full koxp. Kısaca oyunun pek bi zevki yok ama sırf priestin ileriki skillerini merak ettiğimden kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sayın mod, burada ciddi ciddiyet azalmaları seziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 dory said: pascalnouman said: 80lvl charla baslamak istersen bi ÖM atıver.. ahah sokusun boylesi asdf ya ben ciddi alıcılara goz kırptım orda (:P) ikinci ele topik acmiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dory said: pascalnouman said: 80lvl charla baslamak istersen bi ÖM atıver.. ahah sokusun boylesi asdf Terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Chastise said: sayın mod, burada ciddi ciddiyet azalmaları seziyorum her sayfadan en az 5 tane troll mesaj sildiğim halde bu durumda. suçu biraz kendimizde mi arasak ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hayatta aramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 başla da gör... dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar