Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden başlıyorum =)

firatram

Öne çıkan mesajlar

Hic baslama bence. Counter komutlari gibi komutlar getirmisler oyuna. Immortal, %50 extra exp, np vb ozellikler gelmis hile programlarina. Yani bildigin olumsuzluk hedesini kullanip hic yatmadan herkese gider yaparsin sdflk hani arada bir oynardim ama hakikaten bitmis oyun. Mesela Cheat Engine kullanip oyunda yapamayacagin sey yok. Upgrade olayi da bitti haydi bakalim neyle upg yapicaksin ? Cheat engine tum kodlari dokuyor onune oradan rateleri oku sonrada upg et istedigin itemi ama dedigim gibi oyun bitti.
Bu bolumu de silin patiden bosuna yonlendiriyor milleti sanki KO oynayan kimse kalmis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Girdim, oynuyorum abi oh mis. Bu kosperlar çok haysiyetli herifler oluyorlar. Parti kurup insanları almak için can atıyorlar :) Kosp'dan başka bir hile göremedim ben şu anlık. Gold bar fiyatları düşmüş, 3 tl olmuş. Eskiden 60 charlar giderdi baya paraya şimdi millet hayrına shout'dan yazıyor passı şifreyi. Oyuncu kitlesi halen aynı ama carnag west diye bir server var. Türkleri almıyorlar galiba denemedim ben ama. Death knight'lardan falan +5 shell düşüyor. Çok garip. Ama oynuyorum işte can sıkıntısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gothic said:

death knightdan +5 shell mi düştü ? o drop imkansız lan nası iş

+7 bile düşüyor. Ama upgrade edilemiyor ve biraz özellikleri kısılmış. Savaşlarda millet wall hack açıyor paso dağa taşa tırmanıyorlar. Townların girişlere koxp kuruyorlar falan filan. Gece zaten adam gibi kasan yok. Full koxp. Kısaca oyunun pek bi zevki yok ama sırf priestin ileriki skillerini merak ettiğimden kasıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...