Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 daraldım abi daraldım bu ne ya. c.tesi akşamı evdemı oturulur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 cumartesi akşamı evde oturup ders çalışıyorum. HALİNİZE ŞÜKREDİN LAN YATIP KALKIP! AVATAR İZLEYEN Bİ ARKADAŞIM DALGA KATARI KONUSUNDA "DALGA KATARA'SI OĞLUM SU BÜKÜYO BAK YİH YİH YİH" DİYE ESPRİ YAPTI ÖLMEK ÜZEREYİM hıhı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 olm ders falan çalışsam yine iyi onuda yapmıyorum ki ya. boş boş ekrana bakıyorum. senin yine arkadaşın var espri yapan ben 5 tane kediyle mal mal oturuyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 aşırı yoğun bi final döneminden sonra boş boş oturuyorum fox tvde anında görüntü şov var.annemler bile geziyo be. dışarı çıkcak işi olmayan ders çalışmayan tek arkadaşım yok bu şehirde of be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar