Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nikon Coolpix D5700 Yardım


Valeron

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bende bu makineden var,zamanında babam getirmişti,pek ilgilenmem,anlamam ama yurt dışına çıkcaım için kullanmam gerekcek.

şöle bi problem var,odaklanmayla ilgili olduğunu tahmin ediyorum,ekranımda ufacık bi saat işareti var ama bu timer özelliğini açtığım ki gibi değil,ufak bişi ve bundan dolayı basıyorum deklanşöre SB işareti(flaş hazır) işareti çıkıyo ama çekemiyorum fotoğraf,daha sonra odaklanma ayarını değiştirdiğimde( bi tuşa basıyorum odaklanma ayarı için) çekebiliyorum fotoğraf.

ayrıca flaşla ilgilide bişi var diye düşünüyorum ama genede ayarla ilgili.

bunun çözümü nedir ? artı bu aletin fabrika ayarlarına dön tarzı bişeyi yok mu ? durmadan ayarları sil diye bişi var,yapıyorum ama hiç bi ayar silinmiyo .

sağolun varolun ilginize teşekkkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eet abi o saat zımbırtısı tarihi ayarlayınca geçti,yalnız SB işareti(yani flaş hazır) işareti çıkıp fotoğrafı çekmemesi demek flaşta bozukluk olduğunu gösteriyo heralde ? flaşı kapatınca(ayarlardan) çatır çatur çekiyo alet

+şöle bişi daha sorcam,elim titriyo bazen çekerken dolayısıyla kayık çıkıyo onun var mı olayı(benim titremeyi geçirmemden başka :p )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...