Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kasa-monitör yurt dışına çıkmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhabalar,şöyle bi durum var,bi arkadaşım yurt dışına çıkacak 1 yıl kadar kalcak muhtemelen.

Laptop kullanmayı seven bi adam diil,kasa ve monitörü bavula koyup götürebilirmisin ?

yurt dışında sorun oluyor mu hava alanında ? ayrıca maltaya gidicek bu arkadaşım,birlikte gitcez hatta ama o dönmücek bi süre,neyse,20 kg oluyo bavul max,ondan sora geçince ne kadar para alınıyo bilgisi olan var mı ?

artı bilgisayar valizin içerisinde zarar görür mü ? monitör LCD,onu neyle kaplamak gerek zarar görmemesi için,cam kısma t-shirt falan koysak bol miktarda sorun çözülür diye düşünüyorum : )

teşekkür ettim ilginize ...
Mesaj tarihi:
Monitörü yurt dışında da alabilirsiniz aslında CRT ise tabi. Kasa sorun olmuyor yurtdışına 3 ayda bir çıkarıp getiriyordum, kısa bir süre havalimanında çalışırken nasıl bavulların yüklendiğini görünce burada eski birşeyler topladım. taşımak için kış olsaydı etrafına kazak iyi gidiyor bavul içerisindeyken, şimdi yazlık polar tarzı şeyler koyarsanız daha iyi olur birde hareket etmemesini sağlayın. THY de 3 sene önce kilo başına 4€ alıyordu şimdi bilmiyorum ve pazarlık yapın işliyor=P
Mesaj tarihi:
air maltayla gidicez,dediğim gibi ben 2 ay sora dönücem ama o 1 yıl kadar kalıcak,aslında bende götürmek istemiyo diilim ya neyse :d

abi kartona falan koysak valizde çok yer kaplar diye düşünüyorum,ayrıca bi tek monitörü korusak kasa öle valizi attılar mı bozulmaz diye düşünüyorum,yanılıyomuyum ?

p.s: max kg 20 yazıyo kasa artı 15" plazma monitör kaç kg tutar ki ya :d
Mesaj tarihi:
Kasa şekline göre içerisindekielre göre değişiyor benimki 13kg civarı birşeydi. Ayrıca kasanın içerisindekiler aslında nekadar hor kullansakta hassas şeyler, orada üst üste atılan bavulları gördükçe... Off hala içim gidiyor=P
Mesaj tarihi:
bavulun alt tarafına yumuşak bişiler, sonra lcd ve sonra monitorün ön kısmına monitörden az büyük bi karton kapatıyorsun. lcdnin tamamını kutuya koymuyorsun. maksat ekranı darbelerden uzak tutmak. sonra yerleştir, tshirt falan onun üstüne

@toledor: special care stickerları vardı.. kırılacak falan da var. onlara bakıyorlar mı toledor?
Mesaj tarihi:
kıyafetler kaç kg tutar ki ya acaba 3-4 parça ayakkabı 4-5 tane şort 20-25 tane t-shirt 2 kot 2 eşofman falan bu tarz şeyler götürsem kaç kg tutar hepsi ya 20kg yı da aşmasakta 8 yuro çokmuş :d
Mesaj tarihi:
genelde valizler karpuz muamelesi görüyor uçağa binerken,

"tut lan atıyorum bak monitörmüş bu hop!"
"çotank!"
" aha tutamadım gene"
"canınsaolsun senden kıymetli mi? yenge, çoluk çocuk nasıl?"

taşıyıcı araçtan da düşebiliyorlar bolca.
Mesaj tarihi:
En basit 20-30litreli seyahat cantasi ztn 5kilo min.
kasa ayakkabi 25tshirt(omg), pantalon esofman , camasir ivir zivir diyince kafadan 35 kiloyu bulursunuz.

fikir acisindan evde luzumsuz kucakta bavul, tarti girisimlerinde bulunabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Toledor said:
Kargo görevlisinin sabah kalktığı yöne göre değişebiliyor=)

nalet olası proletarya.. pireli döşeklerde yatmak yerine düzgün yataklarda yatasalar belki o zaman görevlerini hakkıyla yerine getirebilirler! bir çantayı takip etmek ne kadar zor olabilir ki? ama olmaz! keyif, keyif ve keyif..

sonra "allam neden biz fakiriz" tantanası. fakirsiniz, çünkü daha fazlasını hakketmiyorsunuz.

kırılmış çantasına bakarak homurdanmaya devam etti valeron. her ne kadar malta'lılar onun dilini konuşmasa da ses tonundan sıkınıtsını anlamışlardı.
böyle rezillik olmaz! avrupadayız güya! ama işe bak sen.. bizimkiler bi bavulu korumayı becerememiş. bunu kimin kırdığını nerden bulucam şimdi ben. türkiye de mi yoksa malta'da mı kırıldı? zararı tazmin etmeye gelince cüzi bir miktar para verip "biz ancak 80$ını karşılayabiliriz" diyen havaalanı yetkilisine ne demeli peki? onun pis bıyıklarını kopartacaktım kökünden. nalet herif!
  • Yeni Oluştur...