Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 merhabalar,şöyle bi durum var,bi arkadaşım yurt dışına çıkacak 1 yıl kadar kalcak muhtemelen. Laptop kullanmayı seven bi adam diil,kasa ve monitörü bavula koyup götürebilirmisin ? yurt dışında sorun oluyor mu hava alanında ? ayrıca maltaya gidicek bu arkadaşım,birlikte gitcez hatta ama o dönmücek bi süre,neyse,20 kg oluyo bavul max,ondan sora geçince ne kadar para alınıyo bilgisi olan var mı ? artı bilgisayar valizin içerisinde zarar görür mü ? monitör LCD,onu neyle kaplamak gerek zarar görmemesi için,cam kısma t-shirt falan koysak bol miktarda sorun çözülür diye düşünüyorum : ) teşekkür ettim ilginize ...
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 monitörün etrafını tşörtlerle doldurun, iyice de sıkıştırın kıpırdamasın kutunun içinde. bi zarar gelmez sanıyorum bu şekilde.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 baba karton kullanın önce.. sonra tshirt falan. önce karton ama
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Monitörü yurt dışında da alabilirsiniz aslında CRT ise tabi. Kasa sorun olmuyor yurtdışına 3 ayda bir çıkarıp getiriyordum, kısa bir süre havalimanında çalışırken nasıl bavulların yüklendiğini görünce burada eski birşeyler topladım. taşımak için kış olsaydı etrafına kazak iyi gidiyor bavul içerisindeyken, şimdi yazlık polar tarzı şeyler koyarsanız daha iyi olur birde hareket etmemesini sağlayın. THY de 3 sene önce kilo başına 4€ alıyordu şimdi bilmiyorum ve pazarlık yapın işliyor=P
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sorun olmamalı bence. nolcak ki don sütyen yerine monitor taşıyosun senin özelindir yani kilo limitini geçmedikten sonra =p
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 air maltayla gidicez,dediğim gibi ben 2 ay sora dönücem ama o 1 yıl kadar kalıcak,aslında bende götürmek istemiyo diilim ya neyse :d abi kartona falan koysak valizde çok yer kaplar diye düşünüyorum,ayrıca bi tek monitörü korusak kasa öle valizi attılar mı bozulmaz diye düşünüyorum,yanılıyomuyum ? p.s: max kg 20 yazıyo kasa artı 15" plazma monitör kaç kg tutar ki ya :d
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 20kg'den sonra her kilo için 8 euro alıyordu sun express. muhtemelen fiyatlar yakındır birbirine.
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Kasa şekline göre içerisindekielre göre değişiyor benimki 13kg civarı birşeydi. Ayrıca kasanın içerisindekiler aslında nekadar hor kullansakta hassas şeyler, orada üst üste atılan bavulları gördükçe... Off hala içim gidiyor=P
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bavulun alt tarafına yumuşak bişiler, sonra lcd ve sonra monitorün ön kısmına monitörden az büyük bi karton kapatıyorsun. lcdnin tamamını kutuya koymuyorsun. maksat ekranı darbelerden uzak tutmak. sonra yerleştir, tshirt falan onun üstüne @toledor: special care stickerları vardı.. kırılacak falan da var. onlara bakıyorlar mı toledor?
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Kargo görevlisinin sabah kalktığı yöne göre değişebiliyor=)
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kıyafetler kaç kg tutar ki ya acaba 3-4 parça ayakkabı 4-5 tane şort 20-25 tane t-shirt 2 kot 2 eşofman falan bu tarz şeyler götürsem kaç kg tutar hepsi ya 20kg yı da aşmasakta 8 yuro çokmuş :d
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 2 milyara saksonayt bavullar var kaya düşse bişey olmaz
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 20 kg yi garanti aşarsınız, el bagajına ağırlık verin, görevliye güleryüz gösterin
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 genelde valizler karpuz muamelesi görüyor uçağa binerken, "tut lan atıyorum bak monitörmüş bu hop!" "çotank!" " aha tutamadım gene" "canınsaolsun senden kıymetli mi? yenge, çoluk çocuk nasıl?" taşıyıcı araçtan da düşebiliyorlar bolca.
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bu sölediiğim kıyafetler aşar mı abi 20 kg yi ya ? yapma ya edit: el bagajı max kaç kg oluyo ? kasayı el bagajı yapabilioz mu ? :d
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 En basit 20-30litreli seyahat cantasi ztn 5kilo min. kasa ayakkabi 25tshirt(omg), pantalon esofman , camasir ivir zivir diyince kafadan 35 kiloyu bulursunuz. fikir acisindan evde luzumsuz kucakta bavul, tarti girisimlerinde bulunabilirsiniz.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Toledor said: Kargo görevlisinin sabah kalktığı yöne göre değişebiliyor=) nalet olası proletarya.. pireli döşeklerde yatmak yerine düzgün yataklarda yatasalar belki o zaman görevlerini hakkıyla yerine getirebilirler! bir çantayı takip etmek ne kadar zor olabilir ki? ama olmaz! keyif, keyif ve keyif.. sonra "allam neden biz fakiriz" tantanası. fakirsiniz, çünkü daha fazlasını hakketmiyorsunuz. kırılmış çantasına bakarak homurdanmaya devam etti valeron. her ne kadar malta'lılar onun dilini konuşmasa da ses tonundan sıkınıtsını anlamışlardı. böyle rezillik olmaz! avrupadayız güya! ama işe bak sen.. bizimkiler bi bavulu korumayı becerememiş. bunu kimin kırdığını nerden bulucam şimdi ben. türkiye de mi yoksa malta'da mı kırıldı? zararı tazmin etmeye gelince cüzi bir miktar para verip "biz ancak 80$ını karşılayabiliriz" diyen havaalanı yetkilisine ne demeli peki? onun pis bıyıklarını kopartacaktım kökünden. nalet herif!
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 vazcaydım ben fikrimden zaten gitgel yaşıyodum da arkadaş pek diretiyo hala du bakalım daha neler duycaz forumdan :d
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bir de x-ray cihazından geçecek onlar zarar verebilir diye duymuştum hurafe olabilir.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hurafe.. lepitap geçirince hiçbişi olmuyor vs.
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 aa bişi geldi aklıma :d max 20kg diyo ya 2 valiz götüremiyomuyuz ya ? ille 1 tane mi olcak 2 valiz götürsem nolur ? dövüolar mı 2.yi görür görmez ?
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sonuçta en ağır kısım dış kasa ve power supply. onları ordan bi yerden satın alın?
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 çift çanta alabiliyoz mu ? 2 tane valiz alsak nolur ya
Öne çıkan mesajlar