Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 2 tane msn adresim var, biri login oluyor diğeri olmuyor... şifreyi kontrol ettim hack falan yok. aynı laptop, aynı bağlantı biri giriyor diğeri girmiyor... bu ne lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Saniyorum ki farkli hesaplar farkli sunucularda/lokasyonlarda host ediliyor -ki butun hesaplarin tek bi sunucuda tutulmasi saka gibi olurdu. O sebeple sunuculardan birine erisim olmadiginda haliyle login de olunamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 şu an bir internet cafedeyim ve buradan da girilmiyor, ne yapabilirim bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sorun sende degil, micros~1 sunucularinda oldugu icin birsey yapabilecegini sanmam. Bir ihtimal sadece bulundugun lokasyondan -Turkiye'den- erisemiyor olman da bi ihtimal -sunucular cok talep yapan ip'leri bloklari kendi kendine bloklayabilir pek tabi. Saglam bir proxy ya da daha iyisi your freedom gibi birsey ustunden baglanmayi dene istersen. Baglanamazsan beklemekten baska yapabilecegin birsey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 off yf:S sockscap nereden bulucam ya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar