Fylonde Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 mrb arkadaşlar c de bi program yazıyorum basit bişi aslında ama sorun yaşadım bana online olarak yardım edebilecek birisi var mı ? program txt dosya üzerinde kayıt alıyor ve okuyor (yaptığım) daha sonra dosya içinde kayıt silme , güncelleme ve arama yaptırmam gerek.Bunlarda da biraz ilerledim ama takıldım. Acil yardıma ihityacım var, bu konuda yardım edebilecek arkadaş varsa pm den msn adresimi verebilirim. şimdiden tşk ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Takıldığın yerleri burdan sorsan daha çabuk ulaşırsın amacına bence. Hem başkaları da faydalanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bazı nedenlerden dolayı buraya koyamam kodu yardım etmek isteyen arkadaşlara göndermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 (tu) yardıma halen ihtiyacım var :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar