Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yaaa :/ ben hala kabul edilmedim yeterli entry giremedim mi ki 28 tane var daha fazla mı yazmam gerek acep[signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Benim 70 olmuş hala tık yok :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 girilen entry sayısıyla alakası olduğunu sanmam, benimkini kabul ettiler, 12 tane entry vardı. biraz bekleyin sırayla okuyorlardır çok kişi var :). hatta benimkiler öyle ahım şahım şeyler de değil basit tek cümlelik entryler.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! [Bu mesaj Rahan tarafından 31 Mayıs 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bide sanırım bu üyeleri kontrol ederken herhangi (örn:tarihe göre,alfabeye göre,nicke göre,vs...) değil sanırım direk allahına bakıyorlar?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 allahına bakmak? sunniler önden.. ıgrenc oldu esprı :p[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 fizbanla nerdeyse beraber başvurduk o oldu ben hala çaylağım:) heh alfabetik sıraya göre okusalar bari:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mailmi gelecek hah artık yazarsınız diye? Yani caylaklığın tek eksigi topik açmak aslında bence ama olsun yazar olsak fena mı olur?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Yapma yaaaa. heheheh o zamaan 8k caylak goruyor yani gene iyi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 abso yazımızı toplam 9 kişi görüyo:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Olsun 9 kişide bişiydir ya hiçkimse görmeseydi :) Polyanna gibi adamım hala kabul etmediler :) Bu kadar adamız bir tane mod yok mu len aramızda :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 heh aslında şöle düşünüce tüm çaylaklar görse de olur:) 12k çaylak var 4k yazar var:) sırf çaylaklar görsün:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hem emaille hemde sozlukten mesaj geliyor kabul oldugunuzda.. mesaj sole bisiler diyo ek$i sozluk camiasina ho$geldiniz! sizin $ahane bir insan oldugunuzu farkettik, sozlugu daha iyiye gotureceginize inandik, size sigindik.. sozluk yazari olmanin tadini cikarmaniz dilegiyle.. --ek$isozluk entelijans guruhu[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Topic açılıyo ki çaylakken ama açtığın topiğide 9 kişi görüyo ama açılıyo ben açtm baya.. Aratıyosun eğer çıkmazsa aşaıdaki kutya yazıyosun topic açılmış oluyo.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar