Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzman Çavuş okul basıp çocuk dövdü!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1097623&Date=22.05.2009&b=Uzman%20cavus%20okula%20gelip%20oglunun%20kavga%20ettigi%20ogrenciyi%20dovdu&ver=56

said:
Olay, bugün Bağlar İlçesi'ndeki (diyarbakır) Şehit Albay Galip Ekinci İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. Babası uzman çavuş olan 7'nci sınıf öğrencisi O.A. ile 6'ncı sınıf öğrencisi M.B., teneffüste top oynarken kavga etti. Öğretmenlerin müdahalesiyle kavga eden öğrenciler ayrıldı.

ÜNİFORMAYLA OKUL BASTI

Oğlu O.A.'nın dövüldüğünü öğrenen ve kimliği açıklanmayan uzman çavuş, üniformasıyla okula geldi. Oğlunun kavga ettiği M.B.'nin derste olduğunu öğrenen uzman çavuş, bir öğrenciyi gönderip 'Müdür çağırıyor' dedirterek sınıftan çıkarıp koridorda tekme tokat dövdü. Müdahale eden okul yöneticileri ve öğretmenlerle de tartışan uzman çavuşun öğrenciyi dövmesi ve öğretmenlere bağırıp çağırması cep telefonuyla görüntülendi.

video çok feci çocugun gözü dağılmış. yanında askerle üniformayla ilköğretim okulu basılıp çocuk dövülür mü insaf.
Mesaj tarihi:
tankla gelseymiş hehe

çok bi haber değeri yok, ben küçükkende arkadaşlarım arasında başkalarının ailelerinden dayak yiyen oluyodu, illaki rastlayan olmuştur.

cahil ebeveynin çocuğunu koruma piskolojisi işte...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...