chris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 arkadaşlar uo.cfg ayarları yazarmısınız ben uo baglanamıyorum ..[signature][hline]Iron Maiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ben böyle kullanıyorum CdRomDataPath=C:Program FilesUltima Online CacheSize=25 HdUsage=max SavePassword=off Password= FilterPassword= TranslationServerIPAddress=127.0.0.1,28888 TranslationServerTranslatorName=Systran TranslationServerSystranNFWMarker=>?> TranslationServerSystranTopicalGlossaries=S TranslationServerSystranDocumentType=S TranslationServerAutomaticTranslation=true TranslationServerClickTranslation=on ClientFirstLaunch=no NewbieDesktop=off ColorOutOfRange=on ShiftForContext=off DisableMenubar=off ItemPropsIcon=on CollectMetrics=on AcctID=.... NextLoginKey=255 LastServerID=1 PlayerName=.... DefaultChar=0 LastTip=3 ShowTips=yes ;------------------------------ Sound=off Music=off Footsteps=off AllowPathfind=off HoldTabForCombat=off OffsetGumps=off AutoArrangeMinimized=off AssumePlayAsGhost=on UseCircleTrans=on ScaleBarkTimes=off FrameSkipping=off NotorietyQuery=off ShowIntroAnim=off OrderCacheOnStartup=off SaveJournal=off JournalSaveUnicode=off GlobalQueue=off FilterPWOn=off ObscenityFilter=off FullScreen=off UseToolTips=off PopupHelpEnabled=off PopupHelpSticky=off PopupHelpPersistant=off TranslationServer=on TranslationServerAutomatic=on ColoredLighting=off ShadedFonts=off ShowIncomingNames=off StatReport=off DarkNights=off AlwaysRun=off TreeCanopies=off Desolation=on CombatMusic=on UnicodeSpeech=on MouseThread=off PageFlip=off ToolTipTextColor=#307068 PartyMessageColor=368 SkillReportDiff=0 BarkTimeModifier=107 ToolTipPreDelay=100 ToolTipFont=0 FullScreenRes=800x600 GamePlayWindowSize=800x600 Accname ve Playername e kendilerinkini yazarsın[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Cık,yannış :-P[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar