soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 şimdi fotoşopta bi manzara resmi açtım. bi de kendi resmimi açtım. kendi resmimin her yeri yeşil oldu, tıklaya tıklaya kestim, sadece vücudum kaldı. bunu manzaranın üstüne yapıştırıyorum ama o yeşilliği yok edemiyorum. dağın ortasında yeşil bi kutu içinde görünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kendi resminin her yeri yeşil oldu derken? sen mi yeşil yaptın hue ile falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yok şimdi benim bi resmim var, resmimde ayakta duruyorum. kendim hariç arkaplanı kestim attım. beyaz kalan yeri de yeşile boyadım. şimdi bunu manzaranın üstüne yapıştırınca o yeşil yeri yok etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 beyaz kalan yeri yeşile boyama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ehh, bi kez daha anlatamadım. biri telepati yoluyla anlarsa çok mesut olucam, hiç anlatmama gerek kalmasın. terimleri bilmiyorum ki anlatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 kendini manzaradan diktörtgen olarak mı kesiyosun? o yüzden mi kenarlarda beyaz yerler kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bAK ŞİMDİ. manzara ile senin resmin farklı layerlarda olmalı bebek. senin resminin olduğu, büyük ihtimalle layer 1 dir o, layeri seç. silgiyi al, yeşillikleri bi güzel sil. oooh mis gibi oldu. çok basit aslında da anlatamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Layer layer çalış arkadaşım.fotoşokun mantıgı budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 dynun anlamış, cevabı da anladım. ama bi tıkla yeşil rengi kaybedemiyo muyuz? elle silmek de kasıcak, saç teller filan. zaten o kadar kesmiştim. yani yeşil rengi yok etsem geriye ben kalıcam zaten layerde. layer'de manzaranın üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 magic wand tool var ordan benzer rengi komple seçip deleteye basınca silersin. tepede de tolerance diye kutucuk var. hassaslık ayarı. oyna dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 tamam sağol, daha dün ilk defa kullandım da. mantığını anladım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 şey de olabilir bak . şimdi manzara alt layerda sen üst layerdasın. Bu arada kendi resminin etrafını yeşilleştirme bırak beyaz kalsın . senin layerın blend mode unu multiply yap egzantirik bişey çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 işini görebilmişsindir inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ss koysasna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 ildeniz.. kendi topuna gidiyor..vuruyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 yahu madem kendi vücudunu fotoğraftan seçip kalanını beyaza boyayacak gibi bir seçim yaptın vücudunu direk ordan alıp fotoğrafa yapıştırsaydın ya niye arkayı beyaza boyadın sonra da yeşile demek istemiş arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 laz işi greenscreen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar