Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fotoşop sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi fotoşopta bi manzara resmi açtım. bi de kendi resmimi açtım. kendi resmimin her yeri yeşil oldu, tıklaya tıklaya kestim, sadece vücudum kaldı. bunu manzaranın üstüne yapıştırıyorum ama o yeşilliği yok edemiyorum. dağın ortasında yeşil bi kutu içinde görünüyorum.
Mesaj tarihi:
yok şimdi benim bi resmim var, resmimde ayakta duruyorum. kendim hariç arkaplanı kestim attım. beyaz kalan yeri de yeşile boyadım. şimdi bunu manzaranın üstüne yapıştırınca o yeşil yeri yok etmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
bAK ŞİMDİ.

manzara ile senin resmin farklı layerlarda olmalı bebek.

senin resminin olduğu, büyük ihtimalle layer 1 dir o, layeri seç.
silgiyi al, yeşillikleri bi güzel sil. oooh mis gibi oldu.
çok basit aslında da anlatamamışsın.
Mesaj tarihi:
dynun anlamış, cevabı da anladım. ama bi tıkla yeşil rengi kaybedemiyo muyuz? elle silmek de kasıcak, saç teller filan. zaten o kadar kesmiştim. yani yeşil rengi yok etsem geriye ben kalıcam zaten layerde. layer'de manzaranın üstünde.
Mesaj tarihi:
şey de olabilir bak . şimdi manzara alt layerda sen üst layerdasın. Bu arada kendi resminin etrafını yeşilleştirme bırak beyaz kalsın . senin layerın blend mode unu multiply yap egzantirik bişey çıkabilir.
Mesaj tarihi:
yahu madem kendi vücudunu fotoğraftan seçip kalanını beyaza boyayacak gibi bir seçim yaptın vücudunu direk ordan alıp fotoğrafa yapıştırsaydın ya niye arkayı beyaza boyadın sonra da yeşile

demek istemiş arkadaşlar.
  • Yeni Oluştur...