Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 killer çok iyi anlıyorum valla seni. ben de bu yaşıma kadar sürekli "hadee leaaaa" diyip duruyordum, hiç baktırmamıştım fal. annemlerin müptelası olduğu bi tanıdığımız var, herkese bakmıyor para için yapmıyor falan filan... geçen gidişimizde ben de baktırıcam fal bu sefer dedim. içtik kahveyi kapattık. kadın öyle şeyler söyledi ki bildiğin g*t oldum. hayır benim dışımda hiç kimsenin bilmediği, direk içimde yaşadığım ikilemleri, sıkıntıları falan söyledi. kadın resmen öss tercihinde hata yaptığımı düşündüğümü söyledi, hatta aslında istediğim ama tercih etmediğim üniversiteyi bildiğin tarif etti. yuh ulan dedim okulun içindeki göle kadar bildi yuh yani. daha neler neler anlattı valla o yüzden bazıları gerçekten biliyor yani dikkat edin bir gün siz de benim gibi olabilirsiniz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ya arkadaşlar annenin arkadaşı anlatmıştır falan diyosunuz da bilmediği şeyleri de söyledi diyorum.oraya dikkat eden yok galiba sdf.da kadın bugün yine geldi annem bakıyodu bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Çıkarılacak ders, tercihini sabancı üniversitesinden yana yapmayanlar kaybediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Şahsen inanırım fala. Tabi her fal bakana da inanmamak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 elaidi said: Çıkarılacak ders, tercihini sabancı üniversitesinden yana yapmayanlar kaybediyormuş. Mlsf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 sen bu çocuklardan birisin galiba? inançların yıkıldıktan sonra gay mi oldun bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 vaaayemsiey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 dfshsdfk çok şirin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Krusty said: annenle çok dedikodunu yapmışlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 biz cin çağırmıştık gelmişti ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 kapı pencere de açıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 abiii o foto? resim ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 kuzenimin kafası 180 derece döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 acaba cin kelimesini söylemekten korkup bakkaldan eti cin alamayan var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 etçin var mığğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 eti 3 harfli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar