Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 killer çok iyi anlıyorum valla seni. ben de bu yaşıma kadar sürekli "hadee leaaaa" diyip duruyordum, hiç baktırmamıştım fal. annemlerin müptelası olduğu bi tanıdığımız var, herkese bakmıyor para için yapmıyor falan filan... geçen gidişimizde ben de baktırıcam fal bu sefer dedim. içtik kahveyi kapattık. kadın öyle şeyler söyledi ki bildiğin g*t oldum. hayır benim dışımda hiç kimsenin bilmediği, direk içimde yaşadığım ikilemleri, sıkıntıları falan söyledi. kadın resmen öss tercihinde hata yaptığımı düşündüğümü söyledi, hatta aslında istediğim ama tercih etmediğim üniversiteyi bildiğin tarif etti. yuh ulan dedim okulun içindeki göle kadar bildi yuh yani. daha neler neler anlattı valla o yüzden bazıları gerçekten biliyor yani dikkat edin bir gün siz de benim gibi olabilirsiniz :d
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ya arkadaşlar annenin arkadaşı anlatmıştır falan diyosunuz da bilmediği şeyleri de söyledi diyorum.oraya dikkat eden yok galiba sdf.da kadın bugün yine geldi annem bakıyodu bu sefer
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Çıkarılacak ders, tercihini sabancı üniversitesinden yana yapmayanlar kaybediyormuş.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Şahsen inanırım fala. Tabi her fal bakana da inanmamak gerekir.
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 elaidi said: Çıkarılacak ders, tercihini sabancı üniversitesinden yana yapmayanlar kaybediyormuş. Mlsf =(
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 sen bu çocuklardan birisin galiba? inançların yıkıldıktan sonra gay mi oldun bir de?
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Krusty said: annenle çok dedikodunu yapmışlar bence.
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 biz cin çağırmıştık gelmişti ciddiyim
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 acaba cin kelimesini söylemekten korkup bakkaldan eti cin alamayan var mıdır
Öne çıkan mesajlar