Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 empat neden sadece yeni gelenlerde takılıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Nakamura said: vaniLLe said: senin gibi ilgi arsizlarinin beni germesi icin bi sebep yok hayatim evet dedigin gibi bakmadan gecebilirim ama, sinek kucuk lakin mide bulandirir. simdi uza. topic onun sdf. ayrica, sinek kucuktur ama besleyicidir. hahaha canımsın wallaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hadi empat hadi.... anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bella said: empat neden sadece yeni gelenlerde takılıyosun?zaten çok nadir girebiliyorum oda ancak bana yazılanlara cevap vermekle geçiyo o yüzden.diğer alanlarada giriyorum ama elimden geldiğince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Anca fanboilerimle ugrasiyorum diyosun:))99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bazıları şanslı doğar zeytinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 empat said: Bella said: empat neden sadece yeni gelenlerde takılıyosun?zaten çok nadir girebiliyorum oda ancak bana yazılanlara cevap vermekle geçiyo o yüzden.diğer alanlarada giriyorum ama elimden geldiğince oha lan o kadar mı seveni var bunun. yok arkadaş artık işim olmaz halk ekmeği kuyruğu gibi oldu iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 empat said: Skyfire said: vaniLLe said: senin gibi ilgi arsizlarinin beni germesi icin bi sebep yok hayatim evet dedigin gibi bakmadan gecebilirim ama, sinek kucuk lakin mide bulandirir. simdi uza. Vallahi vanille'ye sonuna kadar katılıyorum. afedersinizde empat kim lan. gelmi$ bide kendini bi$ey sanıp abidik gubidik laflar sokmaya çalı$mı$. sizin yüzünüzden böle yetme tipler anında $ımarıyor. bırakın yalnızlıgıyla kalsın belki dengelenir dengesizliği. Empat sevilmiyorsun. Alay konususun gerçek bu. hadi güle güle vaniLLe eline sağlık anında koymu$sun counterı hayatım ilgi arsızı değilim tabii ki öyle olsa 7-24 bunun başında olurdum değilmi?:D ama siz baya bi gerildiniz nedense..hem neden bu kadar agrasifsiniz anlamış değilim hahaha:) ------------ kendimi bişey sandığım yok tatlım gayette normal konuşuorum.KAŞINMADIĞI SÜRECEDE KİMSEYEDE LAF SOKMAM :)ben sizin gibi kompleksli değilim ama belliki sizin sorunlarınız war.bana yazılması sizi neden rahatsız edioki bu kadar?sewilmediğime senmi karar verdin?otoritemisin sen burda? canim mantigin ve sabrin bittigi yerde sen basliyorsun. kasinan biri varsa o da burda MELAPAAA BEN KIZIM HADI BANA KOPEK OLUN TAKLA ATIN modunda takilan SENSIN. hala yuzsuzcesine, bikbik ediyosun. dagdan gelmis bagdakine ayar veriyosun. foruma bunun icin mi geldin? rahatsizlik veriyosun, burda geyigimizi de yapariz, ciddi bisiler de konusuruz zaman gelir, ama yani sen RAHATSIZLIK VERIYOSUN artik. capsle yazdim ki oku anla, idrak et. ona buna laf yetistirmekle en fazla mahallede prim yaparsin. zaten ben anlamiyorum ki simdiye kadar coktan bir adminin gelip topice kilit vurmasi gerekirdi, eskiden bu kadar uzamazdi yeni gelenler topici, ema gelir iceri alir, toptan cozerdi. simdi gozden mi kaciyo nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 dory said: empat said: Skyfire said: vaniLLe said: senin gibi ilgi arsizlarinin beni germesi icin bi sebep yok hayatim evet dedigin gibi bakmadan gecebilirim ama, sinek kucuk lakin mide bulandirir. simdi uza. Vallahi vanille'ye sonuna kadar katılıyorum. afedersinizde empat kim lan. gelmi$ bide kendini bi$ey sanıp abidik gubidik laflar sokmaya çalı$mı$. sizin yüzünüzden böle yetme tipler anında $ımarıyor. bırakın yalnızlıgıyla kalsın belki dengelenir dengesizliği. Empat sevilmiyorsun. Alay konususun gerçek bu. hadi güle güle vaniLLe eline sağlık anında koymu$sun counterı hayatım ilgi arsızı değilim tabii ki öyle olsa 7-24 bunun başında olurdum değilmi?:D ama siz baya bi gerildiniz nedense..hem neden bu kadar agrasifsiniz anlamış değilim hahaha:) ------------ kendimi bişey sandığım yok tatlım gayette normal konuşuorum.KAŞINMADIĞI SÜRECEDE KİMSEYEDE LAF SOKMAM :)ben sizin gibi kompleksli değilim ama belliki sizin sorunlarınız war.bana yazılması sizi neden rahatsız edioki bu kadar?sewilmediğime senmi karar verdin?otoritemisin sen burda? canim mantigin ve sabrin bittigi yerde sen basliyorsun. kasinan biri varsa o da burda MELAPAAA BEN KIZIM HADI BANA KOPEK OLUN TAKLA ATIN modunda takilan SENSIN. hala yuzsuzcesine, bikbik ediyosun. dagdan gelmis bagdakine ayar veriyosun. foruma bunun icin mi geldin? rahatsizlik veriyosun, burda geyigimizi de yapariz, ciddi bisiler de konusuruz zaman gelir, ama yani sen RAHATSIZLIK VERIYOSUN artik. capsle yazdim ki oku anla, idrak et. ona buna laf yetistirmekle en fazla mahallede prim yaparsin. zaten ben anlamiyorum ki simdiye kadar coktan bir adminin gelip topice kilit vurmasi gerekirdi, eskiden bu kadar uzamazdi yeni gelenler topici, ema gelir iceri alir, toptan cozerdi. simdi gozden mi kaciyo nedir.. hayatım o senin senaryon..kimseye takla atın falan dediğim yok ha atan varsa o da benim problemim değil.hayatını hep başkalarından hasetlik duyarakmı geçirdin sen?bence üzerimden prim yapmaya çalışan sensin ;) eskiden bu kadar uzamazdı demekki artık uzuyo..size giren çıkan yok "bi kaç kişi" saldırıosunuz.bence egolarınızı başkalarına saldırarak tatmin edemezsiniz.gerçi siz böyle şeylerden mutluluk duyan insanlar kategorisine giriosunuz.hayatınızın anlamı kavga çıkarmak,laf sokmak.dağdan da gelmedim ayrıca tatlım sen daha vitamindn ben bu forumda wardım.ama gerçekten buranın tadı kaçmış artık.esas siz baymışsınız yani.çoluk çocuk eyleyemicem.ama benden sana bi tavsiye,böyle tatmin olamazsın canım.başka şeyler dene ;)neyse bu kız kaçarr daha fazla cewap wermiimde 800 e falan çıkıcam sizde iice kuduracaksınız :)öpüyorum sizleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 hoşgeldin empat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 empat beni benden almaya devam ediyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 empat haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 dory ve skyfire, yeni gelenler bolumune simdiye kadarki katkilariniza tesekkur ediyoruz, ikiniz de an itibariyle banlisiniz bu alandan empat foruma katilmaya karar vermene cok sevindik, hepimize hayirli ugurlu olsun, ama yeter bu kadar hosgeldim topici gercekten. madem buraya cevap vermekten asil bolumlere gecemiyorsun, bunu kapatalim seni de kurtaralim tekrar hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar