PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 vaniLLe said: idolüm. Benimki de bu.
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Gladmir said: zevkli vakit geçirmek nedir abi ornekleri mevcut aslında.
empat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Llama said: Mille said: 28 oldu hala fotoraf yok... 100kilo çıkıcak ne yapcan fotoyu böyle hayal et aşkolsun :(
empat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Nefr said: hosgeldin empat. musaadenle hatirlatma yapacagim topicinde [dirdir] sevgili patiler, gozunuze soka soka hatirlatmak isterim ki, yeni gelenler bolumunde fake avciligi yasaktir. bu tutumun sizi gerek bolumden gerekse yorungeden uzaklastirmasi an meselesidir. ne insanustu altinci hissiniz ne de engin pati tecrubeniz bir yeni uyeyi fake diye etiketlemenizi hos gostermez kil admininiz nefir [/dirdir] iyi eglenceler =] katılıorum sana görevinide çok ii yapıosun fişlediler hemen beni ya :(
empat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 vaniLLe said: empat said: vaniLLe said: baydi. baymadı gerdi bence ;) germedi, kabak tadi verdi ;) gerdi gerdi,seziyorum hahah:D çözüm kolay,okuma hayatım o zaman yazmada bakmadan geç ;)
empat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 hoşgeldin tatlım afedersin,haklısın söylediğinde.. hiç öyle zvklerim yok bu arada dalga geçiim falan olanı söyledim ne eksik ne fazla ;)
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 empat said: katılıorum sana görevinide çok ii yapıosun fişlediler hemen beni ya :( terbiyesiz iftira at hemen biz çok sıcak kanlıyız ondan böyle
empat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 PowerfulDarkness said: kermit said: lan dedi diye erkek mi sandını ha ha ha neyse daha iyi olmuş beyler mümkünse rahat bırakın arkadaşı msn den bişiler konuşuyoruz size yazı yazcam diye bana geç cevap atıyo tartışıcaz az kaldı. Lan değil "la" dedi. "La" kelimesini erkekler kullanır genellikle ve bu kullanım şiveyle alâkalıdır. empat said: ginaly said: imbalance tek kelimeyle beni tanımlamışsın =) Dengesizim diyorsunuz yani :P. dengesizim ewet kesinlikle doğrudur. nasıl genelleyebiliosun erkekler kullanır die ben la diorum sewiorumda böyle söylemeyi küfür de kullanırım o zaman kesin erkeğim bu mu yani?
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bu ne ya, 29 sayfa attention whore boostlamissiniz. gaz olmus ona buna laf sokuyo. komik.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 empat said: vaniLLe said: empat said: vaniLLe said: baydi. baymadı gerdi bence ;) germedi, kabak tadi verdi ;) gerdi gerdi,seziyorum hahah:D çözüm kolay,okuma hayatım o zaman yazmada bakmadan geç ;) senin gibi ilgi arsizlarinin beni germesi icin bi sebep yok hayatim evet dedigin gibi bakmadan gecebilirim ama, sinek kucuk lakin mide bulandirir. simdi uza.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 :)hoşgeldin:) yılın en sempatik hg mesajı, patentli
napae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 DSFJKLSDFHJSDFHKLDFJKL NİL BEBEĞİMSİN
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 empat said: PowerfulDarkness said: kermit said: lan dedi diye erkek mi sandını ha ha ha neyse daha iyi olmuş beyler mümkünse rahat bırakın arkadaşı msn den bişiler konuşuyoruz size yazı yazcam diye bana geç cevap atıyo tartışıcaz az kaldı. Lan değil "la" dedi. "La" kelimesini erkekler kullanır genellikle ve bu kullanım şiveyle alâkalıdır. empat said: ginaly said: imbalance tek kelimeyle beni tanımlamışsın =) Dengesizim diyorsunuz yani :P. dengesizim ewet kesinlikle doğrudur. nasıl genelleyebiliosun erkekler kullanır die ben la diorum sewiorumda böyle söylemeyi küfür de kullanırım o zaman kesin erkeğim bu mu yani? Ben genellikle erkekler kullanır dedim. Erkekler kullanır demedim. Ve doğrudur da. Küfrü herkes kullanmaya başladı bu devirde. Bir üyenin küfretmesinden erkek olması anlamı çıkmaz. Ben sadece orada sizi neden erkek olarak değerlendirdiklerini açıklamaya çalıştım hepsi bu. vaniLLe said: empat said: vaniLLe said: empat said: vaniLLe said: baydi. baymadı gerdi bence ;) germedi, kabak tadi verdi ;) gerdi gerdi,seziyorum hahah:D çözüm kolay,okuma hayatım o zaman yazmada bakmadan geç ;) senin gibi ilgi arsizlarinin beni germesi icin bi sebep yok hayatim evet dedigin gibi bakmadan gecebilirim ama, sinek kucuk lakin mide bulandirir. simdi uza. Doğru bir söz.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Oha topikte yok yok. Kavga bile çıktı. Jesus Christ! Bir canavar yarattık...
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 aşk nefret itiraz kavga ... .. . empatta her gün sabah 9 akşam 23 ful tam entrıka
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bir foto koysan topicin rengi degisecek empat.
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 herkes yumusuycak, ortam bi sakinlescek..
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 vaniLLe said: senin gibi ilgi arsizlarinin beni germesi icin bi sebep yok hayatim evet dedigin gibi bakmadan gecebilirim ama, sinek kucuk lakin mide bulandirir. simdi uza. topic onun sdf. ayrica, sinek kucuktur ama besleyicidir.
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mille said: herkes yumusuycak, ortam bi sakinlescek.. En önemlisi de topic'in hitliği azalıcak ya da artıcak. Resme göre değişir. Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?3,4060278,4172696#msg-4172696 Nakamura said: vaniLLe said: senin gibi ilgi arsizlarinin beni germesi icin bi sebep yok hayatim evet dedigin gibi bakmadan gecebilirim ama, sinek kucuk lakin mide bulandirir. simdi uza. topic onun sdf.ayrica, sinek kucuktur ama besleyicidir. Arkadaş haklı .
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 vaniLLe said: senin gibi ilgi arsizlarinin beni germesi icin bi sebep yok hayatim evet dedigin gibi bakmadan gecebilirim ama, sinek kucuk lakin mide bulandirir. simdi uza. Vallahi vanille'ye sonuna kadar katılıyorum. afedersinizde empat kim lan. gelmi$ bide kendini bi$ey sanıp abidik gubidik laflar sokmaya çalı$mı$. sizin yüzünüzden böle yetme tipler anında $ımarıyor. bırakın yalnızlıgıyla kalsın belki dengelenir dengesizliği. Empat sevilmiyorsun. Alay konususun gerçek bu. hadi güle güle vaniLLe eline sağlık anında koymu$sun counterı
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 empat benim için alay konusu diilsin bunu bilmeni isterim. sana karşı çok iyi şeyler hissediyorum. o kadar ki kuzenim bu halimi görüp koltuktan düştü.
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 http://img82.imageshack.us/img82/5152/8181225ub8.jpg
empat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Skyfire said: vaniLLe said: senin gibi ilgi arsizlarinin beni germesi icin bi sebep yok hayatim evet dedigin gibi bakmadan gecebilirim ama, sinek kucuk lakin mide bulandirir. simdi uza. Vallahi vanille'ye sonuna kadar katılıyorum. afedersinizde empat kim lan. gelmi$ bide kendini bi$ey sanıp abidik gubidik laflar sokmaya çalı$mı$. sizin yüzünüzden böle yetme tipler anında $ımarıyor. bırakın yalnızlıgıyla kalsın belki dengelenir dengesizliği. Empat sevilmiyorsun. Alay konususun gerçek bu. hadi güle güle vaniLLe eline sağlık anında koymu$sun counterı hayatım ilgi arsızı değilim tabii ki öyle olsa 7-24 bunun başında olurdum değilmi?:D ama siz baya bi gerildiniz nedense..hem neden bu kadar agrasifsiniz anlamış değilim hahaha:) ------------ kendimi bişey sandığım yok tatlım gayette normal konuşuorum.KAŞINMADIĞI SÜRECEDE KİMSEYEDE LAF SOKMAM :)ben sizin gibi kompleksli değilim ama belliki sizin sorunlarınız war.bana yazılması sizi neden rahatsız edioki bu kadar?sewilmediğime senmi karar verdin?otoritemisin sen burda?
Öne çıkan mesajlar