sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 slickers said: hadi o zaman nasıl olacak ben pek bilmiyorum bu işleri şöyle olabilir ben tutarım sen kaynaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 tutmak derken tutarım oyalarım anlamında. kaynaşmak derken de sohbet muhabbet anlamında. yanlış anlaşılma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bi durun hele araya kaynamayın ya ilk ben yazıyodum empat'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sipeyskeyk said: tutmak derken tutarım oyalarım anlamında. kaynaşmak derken de sohbet muhabbet anlamında. yanlış anlaşılma olmasın. ne güzel de ifade ettin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Czentovic said: halbuki vize sitemi olsa böyle olmucak dimi?eskiden vardı zaten. herkesi almıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Slm , neyse by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Dartanian said: Slm , neyse by bu ne ya?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 vaniLLe said: baydi. baymadı gerdi bence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oyy oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 28 oldu hala fotoraf yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mille said: 28 oldu hala fotoraf yok... 100kilo çıkıcak ne yapcan fotoyu böyle hayal et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 forumumuzda bi megan fox var diye bagirasim geliyor o zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Llama said: Mille said: 28 oldu hala fotoraf yok... 100kilo çıkıcak ne yapcan fotoyu böyle hayal et +1 ben empat ı hep güzel hayal etmek istiyorum. evet umut fakirin ekmeğidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hosgeldin empat. musaadenle hatirlatma yapacagim topicinde [dirdir] sevgili patiler, gozunuze soka soka hatirlatmak isterim ki, yeni gelenler bolumunde fake avciligi yasaktir. bu tutumun sizi gerek bolumden gerekse yorungeden uzaklastirmasi an meselesidir. ne insanustu altinci hissiniz ne de engin pati tecrubeniz bir yeni uyeyi fake diye etiketlemenizi hos gostermez kil admininiz nefir [/dirdir] iyi eglenceler =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben demiyomuyum yapmayın böyle diye sinirlendirdiniz adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 empat said: vaniLLe said: baydi. baymadı gerdi bence ;) germedi, kabak tadi verdi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Hoşgeldin, umarım zevkli vakit geçirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 zevkli vakit geçirmek nedir abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 eee empat burcun neydi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 eagle_dnz said: hoşgeldin empat topice atılan mesaj sayısından kız olduğun belli daha açmadan ee paticik burası :) Ben de diyordum bu topic'i 29 sayfaya ulaştıran, bu topic'i özel yapan ne diye soracaktım. Tahmin ettiğim nedendenmiş :D. Bu arada hoşgeldin diyemeyeceğim Burcu çünkü benden önce kayıt olmuşsun foruma, senin bana hoşgeldin demen gerekiyor :). adamınbiri said: istanbulda ki tüm kızlar mı internet özürlü istanbuldan üye olsanıza şuraya artık selam İstanbul'daki kızlar sosyalleştiği için internette dolaşmaya pek vakit bulamıyorlardır, ya da ihtiyaç duymuyorlardır. empat said: adamınbiri said: empat bayansın dimi? okadar yavşıyorum erkek falan çıkarsan çocuğumu keserim. (:D koptummm yaa.nie yalan söliim ki Yalan söylemek için bir sebebin olmayabilir ama çok yaşanıyor bu takım şeyler. Bazı kötü niyetli insanlar kendilerini bayan diye tanıtıp dalga geçiyor insanlarla. pascalnouman said: empat msn ni vermessen bu topictekiler komsularının cocuklarını keseceklermis hem de MALIS atıp. Asdasdasd kız Malice ne nerden anlıcak :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 kermit said: lan dedi diye erkek mi sandını ha ha ha neyse daha iyi olmuş beyler mümkünse rahat bırakın arkadaşı msn den bişiler konuşuyoruz size yazı yazcam diye bana geç cevap atıyo tartışıcaz az kaldı. Lan değil "la" dedi. "La" kelimesini erkekler kullanır genellikle ve bu kullanım şiveyle alâkalıdır. empat said: ginaly said: imbalance tek kelimeyle beni tanımlamışsın =) Dengesizim diyorsunuz yani :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 vaniLLe said: idolüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar