Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonunda yaniii pesss =)) tekrar selamlar herkese

empat

Öne çıkan mesajlar

hosgeldin empat. musaadenle hatirlatma yapacagim topicinde

[dirdir]
sevgili patiler,

gozunuze soka soka hatirlatmak isterim ki, yeni gelenler bolumunde fake avciligi yasaktir. bu tutumun sizi gerek bolumden gerekse yorungeden uzaklastirmasi an meselesidir. ne insanustu altinci hissiniz ne de engin pati tecrubeniz bir yeni uyeyi fake diye etiketlemenizi hos gostermez

kil admininiz nefir
[/dirdir]

iyi eglenceler =]
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:

hoşgeldin empat topice atılan mesaj sayısından kız olduğun belli daha açmadan ee paticik burası :)

Ben de diyordum bu topic'i 29 sayfaya ulaştıran, bu topic'i özel yapan ne diye soracaktım. Tahmin ettiğim nedendenmiş :D.
Bu arada hoşgeldin diyemeyeceğim Burcu çünkü benden önce kayıt olmuşsun foruma, senin bana hoşgeldin demen gerekiyor :).
adamınbiri said:

istanbulda ki tüm kızlar mı internet özürlü
istanbuldan üye olsanıza şuraya artık
selam

İstanbul'daki kızlar sosyalleştiği için internette dolaşmaya pek vakit bulamıyorlardır, ya da ihtiyaç duymuyorlardır.
empat said:

adamınbiri said:

empat
bayansın dimi?
okadar yavşıyorum erkek falan çıkarsan çocuğumu keserim.

(:D koptummm yaa.nie yalan söliim ki

Yalan söylemek için bir sebebin olmayabilir ama çok yaşanıyor bu takım şeyler. Bazı kötü niyetli insanlar kendilerini bayan diye tanıtıp dalga geçiyor insanlarla.
pascalnouman said:

empat msn ni vermessen bu topictekiler komsularının cocuklarını keseceklermis hem de MALIS atıp.

Asdasdasd kız Malice ne nerden anlıcak :D.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

lan dedi diye erkek mi sandını ha ha ha
neyse daha iyi olmuş
beyler mümkünse rahat bırakın arkadaşı msn den bişiler konuşuyoruz size yazı yazcam diye bana geç cevap atıyo tartışıcaz az kaldı.

Lan değil "la" dedi. "La" kelimesini erkekler kullanır genellikle ve bu kullanım şiveyle alâkalıdır.
empat said:

ginaly said:

imbalance

tek kelimeyle beni tanımlamışsın =)

Dengesizim diyorsunuz yani :P.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...