eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 epic olmaya doğru emin adımlarla giden bir topic edit: bu kadar uzun süre 1 numarada kalan topic olmdu mu hiç yeni gelenlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 olmuş olmuş öle dediler bana sonrada yüzüne bakmazlarmış öylede dediler =)) bilmem artık adamın kuruntusumu yoksa doğrumudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 naber empat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ii dostum senden naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 iyiyim bende tanışalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tavrı da koyuyor dostum diye mesajı al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 empat said: olmuş olmuş öle dediler bana sonrada yüzüne bakmazlarmış öylede dediler =)) bilmem artık adamın kuruntusumu yoksa doğrumudur yüzüne bakılmadıysa o başka yüz göstermiştir sonra da asıl yüzünü kimse tanımamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kuzenim şarampole yuvarlandı 3 yıldır kayıp çok mutsuzum empat msn den seninle konuşmaya ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 empat msn ni vermessen bu topictekiler komsularının cocuklarını keseceklermis hem de MALIS atıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 SodomVsGomore said: Kuzenim şarampole yuvarlandı 3 yıldır kayıp çok mutsuzum empat msn den seninle konuşmaya ihtiyacım var hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sinad said: iyiyim bende tanışalım mı tanaışalım burcu ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 eagle_dnz said: tavrı da koyuyor dostum diye mesajı al :) çakaaalll:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bana cağğnım didiydin! asdsaf naber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 öylemi didiydimmm =) demekki seni çok yakın hissetmişim kendime.iiim canımm senden naberr?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 iyiyim canım nolsun hazırlık falan yapıyorum yokum bi süre : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 oha diyorum 16 sayfa nasıl olur bu topik, baktım bayan topiğiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kaldı ki ben de 3. sayfada yavşamışım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ginaly said: kaldı ki ben de 3. sayfada yavşamışım zaten. o kadar çok yawşıorum ki hatırlamıorum diosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Neyse Burcucum yavaştan veda vakti geldi..kendine çok iyi bak.Hiç bişi için sıkmaya değmez canını :P Döndüğümde bu topice mesaj atıcağımdan emin olabilirsin. Utku sanada bb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Dartanian said: Neyse Burcucum yavaştan veda vakti geldi..kendine çok iyi bak.Hiç bişi için sıkmaya değmez canını :P Döndüğümde bu topice mesaj atıcağımdan emin olabilirsin. Utku sanada bb :D bb şekerim.görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 çok hızlı ilerliyorsunuz vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 empat said: ginaly said: kaldı ki ben de 3. sayfada yavşamışım zaten. o kadar çok yawşıorum ki hatırlamıorum diosun :D v yerine w kullandığını görmem iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ginaly said: empat said: ginaly said: kaldı ki ben de 3. sayfada yavşamışım zaten. o kadar çok yawşıorum ki hatırlamıorum diosun :D v yerine w kullandığını görmem iyi oldu. nie la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar