eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 epic olmaya doğru emin adımlarla giden bir topic edit: bu kadar uzun süre 1 numarada kalan topic olmdu mu hiç yeni gelenlerde?
empat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 olmuş olmuş öle dediler bana sonrada yüzüne bakmazlarmış öylede dediler =)) bilmem artık adamın kuruntusumu yoksa doğrumudur
empat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ii dostum senden naber?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tavrı da koyuyor dostum diye mesajı al :)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 empat said: olmuş olmuş öle dediler bana sonrada yüzüne bakmazlarmış öylede dediler =)) bilmem artık adamın kuruntusumu yoksa doğrumudur yüzüne bakılmadıysa o başka yüz göstermiştir sonra da asıl yüzünü kimse tanımamıştır
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kuzenim şarampole yuvarlandı 3 yıldır kayıp çok mutsuzum empat msn den seninle konuşmaya ihtiyacım var
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 empat msn ni vermessen bu topictekiler komsularının cocuklarını keseceklermis hem de MALIS atıp.
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 SodomVsGomore said: Kuzenim şarampole yuvarlandı 3 yıldır kayıp çok mutsuzum empat msn den seninle konuşmaya ihtiyacım var hahahaha
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 sinad said: iyiyim bende tanışalım mı tanaışalım burcu ben =)
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 eagle_dnz said: tavrı da koyuyor dostum diye mesajı al :) çakaaalll:)
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bana cağğnım didiydin! asdsaf naber :D
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 öylemi didiydimmm =) demekki seni çok yakın hissetmişim kendime.iiim canımm senden naberr?:)
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 iyiyim canım nolsun hazırlık falan yapıyorum yokum bi süre : (
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 oha diyorum 16 sayfa nasıl olur bu topik, baktım bayan topiğiymiş.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kaldı ki ben de 3. sayfada yavşamışım zaten.
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ginaly said: kaldı ki ben de 3. sayfada yavşamışım zaten. o kadar çok yawşıorum ki hatırlamıorum diosun :D
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Neyse Burcucum yavaştan veda vakti geldi..kendine çok iyi bak.Hiç bişi için sıkmaya değmez canını :P Döndüğümde bu topice mesaj atıcağımdan emin olabilirsin. Utku sanada bb :D
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Dartanian said: Neyse Burcucum yavaştan veda vakti geldi..kendine çok iyi bak.Hiç bişi için sıkmaya değmez canını :P Döndüğümde bu topice mesaj atıcağımdan emin olabilirsin. Utku sanada bb :D bb şekerim.görüşürüz
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 empat said: ginaly said: kaldı ki ben de 3. sayfada yavşamışım zaten. o kadar çok yawşıorum ki hatırlamıorum diosun :D v yerine w kullandığını görmem iyi oldu.
empat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ginaly said: empat said: ginaly said: kaldı ki ben de 3. sayfada yavşamışım zaten. o kadar çok yawşıorum ki hatırlamıorum diosun :D v yerine w kullandığını görmem iyi oldu. nie la?
Öne çıkan mesajlar