omam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Pazartesi sabahi kız arkadasım Kıbrıs ' a yanıma geldi.O kadar mutlu oldum ki sizlere anlatamam.su askerlik gorevinde insanlar sevdiklerini o kadar ozluyorlarki.3 gun izin aldim sole 3 gun doya doya gezdik.ii ki getirmisim arabami buraya heryere gidebildik. Arkadaslar bunu sizinle paylasmak istedim cunku su kadar gun kaldi onumde insan bu hizmetinde en cok istedigi sey aranmak sorulmak.Siz siz olun askerde arkadasiniz varsa arayin sorun kesin ihtiaci vardir.tanidigim bir sesi duydugumda inan cok mutlu oluorum eminim ki aradiginiz insan da ole olucaktir.sizlerde bir gun gidiceksiniz sakin ihmal etmeyin arkadaslarinizi sevdiklerinizi. butun arkadaslarimla ayni zaman gittik askere malesef bana uzun cikti hepsi bitirdi aryip soruolar inanin astegmen olun subay olun ne olursaniz olun cok mutlu oluorum.aradiklari zaman gunler daha hizli gecio gibi gelio.kiz arkadasimin da gelmesi ayrica mutlu etti.bu hasret hikayesini hepmizi yasicaz arkadaslar biras destek biras hatirlayici olalim o zaman en gusel sekilde gecer. Hepinize Kibristan sevgiler Bunu benimle paylastiginiz icin saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hayırlı teskereler. Sayılı zaman çabuk biter.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Şanslısın kıbrısa gelip seni gören bir sevgilin olduğu için. Hayırlı teskereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar