C3nK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ben paticik.com/scriptde tazmanyakin duel sistemi koydum normalde calisio ama 1 2 eror var 1. tasa tiklayip birine playera tiklayinca nicki yerine 0 cikio yani 0 size duel teklif ediyor dio burda nerede hata var > >size Duello teklif ediyor. Kabul ediyor musunuz ? Kabul ediyorum. Hayir, kabul etmiyorum. 2. kaybedenler icin vendor var dalga gecio yerdeki tasa link verdim gecince dalga gecio sorun yok ama spherede consolede hata verio anlamadim 17:50:ERROR:Timer expired without DECAY flag 'tassak'? bu hatayi verio yardim ederseniz sevinirim 3. duel verion kabul edince normalde cafeslio sonra 3 2 1 de cafes gidio ama bazen sende karsindakinde cafeslenmio hedef cikio tiklion kendine filan cafeslio o cafeste calio bunu nasi duzeltirim [Bu mesaj cenkgala tarafından 01 Haziran 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 src.uid.duelstone.tag.teklifeden> evela su tagı kontrol et o tagda problem var[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 1. [Defname Pvpuid] Duelstone xxxxxxxxxx şeklinde olcak oraya kurduğun taşın Uid'sini eklemelisin. > >size Duello teklif ediyor. Kabul ediyor musunuz ? Kabul ediyorum. Hayir, kabul etmiyorum. 2. Tazzın eklentisi olan tassak itemi decay olamadığı için boyle bir hata alıyorsun. ON=@Timer triggernin altına removedan once attr = attr_decay eklemen durumu duzeltir. 3. bunun hakkında bişi soyleyemeceğim çunku ilk defa senden duyuyorum. Böyle bir sorunla karşılaşmadım hatta tum sorunları yok etmeye çalıştım.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing duel.scp eror × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 1. [Defname Pvpuid] Duelstone xxxxxxxxxx şeklinde olcak oraya kurduğun taşın Uid'sini eklemelisin. > >size Duello teklif ediyor. Kabul ediyor musunuz ? Kabul ediyorum. Hayir, kabul etmiyorum. 2. Tazzın eklentisi olan tassak itemi decay olamadığı için boyle bir hata alıyorsun. ON=@Timer triggernin altına removedan once attr = attr_decay eklemen durumu duzeltir. 3. bunun hakkında bişi soyleyemeceğim çunku ilk defa senden duyuyorum. Böyle bir sorunla karşılaşmadım hatta tum sorunları yok etmeye çalıştım.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar