Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik masaüstü severler buluşması - İzmir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet aynen. Şöyle resmi yazalım.

Buluşma Yeri : Alsancak Ionya Kafe
Buluşma Tarihi : 13 Temmuz 2009
Buluşma Saati : 14.00
Buluşucular : Dragonutopia,Lexius,Llama,Dark_Angel,Vargath,obsesifik ve Frost.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar World of Darkness - Vampire the masquarade oynatıcam oyun hakkında hiç bişey bilmiyosanız bana pm le falan ulaşın. Oyunu anlatmakla çok vakit kaybetmeyelim. Zaten başlangıç olarak kısa süreli ufak bi oyun açıcam hem tanışalım hem öğrenelim olarak . Pazartesi bitirirz ^^. Sonrasında campaign oyuna geçeriz.
Mesaj tarihi:
şöyle yapalım.. saat 2 de iletişim kitap evinin önünde buluşalım alsancakta mekanı bilmeyenler varsa hep beraber gideriz..

onun dışında bana ulaşmak isteyen cepten..

cep mep

0554 399 92 41

Mesaj tarihi:
Eh keşke meraba,paticik? deseydin :)

edit: nitekim izmir'in ilk buluşmalarından birinde geç kalıp nargile konağındaki insan yığınlarına sırayla paticik? diye diye dolaşmıştım.Ne sanmışlardı acaba haha
Mesaj tarihi:
Kartan said:

edit: nitekim izmir'in ilk buluşmalarından birinde geç kalıp nargile konağındaki insan yığınlarına sırayla paticik? diye diye dolaşmıştım.Ne sanmışlardı acaba haha

bulusmalarda kesinlikle "beygirgücü" ismi kullanılmalı
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

Kartan said:

bulusmalarda kesinlikle "beygirgücü" ismi kullanılmalı

Gidip paticik buluşmasımı diyince en fazla gay sanıyolar beygirgücü buluşmasımı dersen azına vurma ihtimalleri var xD
Mesaj tarihi:
istanbul lan parti buluşmasında ilk "paticik?" diye sorduğum 3lü grup paticik çıktı. hiç yaşamadım bu "paticik?"/"pardon?"/"pardon..." diyalogunu. kısmet ne zamana bakalım...
  • 3 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...