Lexius Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 6 haziran cumartesi alsancak tato bar falan uyar mı herkese? yada ionia falan olabilir sakin mekan frp için falan.
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 nereye uyuyo lan! sinirlendiriosun ama beni :( ben gelmeden buluşma yapanın, buluşmaya gidenlerin bişeyi düşsün aha lafımı da ettim saygılar
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Hafta içi olsun? Haftaya p.tesi falan ? Dediğin yerleri bilmiyorumda sakin olsun evet.
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bu iki hafta iptalim ben,finalim var. Ama 12 sinden sonra problem olmaz.
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İyonya hoş ewet ama tato imkansız yani oyun için. Gündüz olucağı için bahane'nin bar bölümün üst katıda sakin oluyor gündüzleri oaryıda öeririm. Şimdi kim dm kim oyuncu bunu buluşmada değerlerdiriz derim hani fazla kişi gelirse 2 ayrı grup yada dmlerin durumna göre interaktif camping yapıla bilinir. Bildiğim kadarıyla şuan 2 dm var sanırım dragon ve ben diğer kişiler hakkında bilgim oladğında dolayı bunu söylüyorum ha varsa ne ala daha hoş olur. "Urgunta Wolfer" said: slayer77 said: Bende oynatabilirim hazırda seneryomda var isterseniz. Oynatsın,oynatsın, iyi dm'dir kendisi:P Tabii iyi Dm okadar Con'lardan davetiye alıyorum alla alla. (-*havasınıda atar çaktırmadan*):P Hazırda şöyle bi sernaryom özet olarak Ancient Gates Of Abyss İyiliğin ve kötülüğün var olan tanrıların dünyanın yaradılışından bu zaman kadar süren savaşları sonunda bitmişti. Karanlık yerini gene ışığa ve iyiliği bırakmıştı. Artık tanrıların inançlarının karşılığını verdiği huzurun ve mutluluğun çağıydı. Tanrılar inananlarına cenneti ayaklarına getirmişti. Uzun yıllar huzur ve mutluluk bozulmadı taki tanrılara olan inanç azalıp bitene kadar. Yüz yıllarca süren huzur ve mutluluk sona ermekteydi. Tanrıların inananları getirdiği cennet, insanoğlunun ne kadar hain olduğunu bir kez daha göstermişti. Her istediklerine sahiplerdi artık bunları veren tanrılara ihtiyaçları yoktu. Zaman içersinde inananlar azaldı, azaldı ve sonunda bitti. Artık ışığın yeryüzünün tanrıları eski güçlerinde değillerdi. Çünkü onlara olan inanç bitmişti. Tanrılar onları terk ettiler taki hatırlanıp, anılana kadar. Sadece bir tanrı inansan oğlunu inananlarını bırakmadı. Zeadix . Kinle ve nefretle bekleyen beş tanrının Zancers, Xarons, Esyon, Xalnabur, Kezjian artık yüzlerini yeniden göstermenin zamanı gelmişti. Abyss'ın kapıları yeniden onları seçenler tarafında açılmıştı.Tanrılar güçlerini kaybetmiş ve unutulmuşlardı.Kaos'un ve ölüm'ün çağı kaçınılmazdı. Artık o eski günlerden kalan dilden dile dolanan efsanelerden ve kehanetlerden ibaretti. Ama bir kehanet içindeki umudu, korkuyu kaybetmeyerek yüz yıllarca dilerden dile dolandı. Ve kehanet şöyle derdi. "Güneşin ışığı karanlığı döndüğünde ölüm yüzünü gösterecek. Toprak siyahlaştığında, ağaçların kuruduğunda, zaman terse döndüğünde, ölüm ve kaos dünyaya hükmedecek. Taki onun doğuşuna kadar."
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Az dayanın yav, temmuz başında anca izmir'de olacağım :(
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Eveeet temmuz başı oldu yazın derinliklerine doğru daldık. Yakın zamanda bi toplaşma ayarlamayı düşünüyorum. Şimdi gelebilicek olanlar tekrar yazarsa ayarlayalım ortamı.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Bende varım tabikide,Oh yeah.. :)
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Tamam 3 kişi olduk. Spawn oyuncuda getirirmiş. Bide dm buldukmu bi grup buluşulur hemen =P. DM olarak Lex i düşünüyorum. Hani tanıdıgımdan falan değilde başka kimse yazmamış adamda msnimde var =P Ulaşmaya çalışıyım bakalım.
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 umm evet isterseniz wod vtm oynatabilirim ben senaryo yazayım o zaman istediğiniz her an başlatabilirim ^^
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 boyle bise istanbulda da yapılsa keske =))
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 10 temmuz cuma buluşalım gençler saat 13 ionya da
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 2 gün sonraya planmı yapılır :) haftaya falan bi zahmet..
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yani evet, daha ben ferepe ayakkabısı alıcam
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Evet bende öyle dedim Lex'e Pazartesiye ertelendi. Agreed ?
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 onun yerine şöyle msn den wod falan atsak ya
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 saattide uygun olsun bi zahmet 1 çok erken
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 @ Gaap : Niye msn atalımki buluşup oynamak varken. @ Llama : 1 erken ama çokta geç olsun istemiyorum çünkü akşam kalabilicek adam olur kalamıycak adam olur. En geç 2 belki 3 gibi falan buluşalım. Okuyan ve pazartesiye tamam diyen adamlar yazsın da bi check atalım.
Öne çıkan mesajlar