Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matbaa isi ile ugrasan ?

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Muhim bi konu degil, disari cikinca halledebilecegim birsey ama tanidik birileri varsa ona yaptirayim isimi.

Fatura bastirmam gerekiyor. Lazer yazici ile baski yapabilecegim tipte ve A4 olacak.

Fiyatlari nedir pahali midir ve -ugrasan varsa- yeriniz nerdedir diye merak etmekteyim esasen.

Fatura en fazla 3 renk olacak bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Vergi levhası ve nüfüs fotokopisiyle maliye bakanlığı anlaşması olan her matbaa basar. Muhasebeciyim, hic haz etmem boyle islerle ugrasmaktan. Adamin evraklarini gönder fatura hazır olsun, git faturaları al adama gotur parasini matbaaya götür. Matbaa ciragi hissiyati geliyor insana asdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle abi malesef, adimiza bakan bisey zanneder bildigin amelelik yapiyoruz her sekilde. Artik calistigimiz matbaa yok git nereye istersen bastir diyorum keyfe keder. Gerci yeni nesil matbaalar evlere servis bile yapiyor da bizim matbaa babamdan yüz bulmus zamanında. Ama bir kestim göndermeyi kafadan %30 kazancı gitti lavuğun. İcimi de dökmüs oldum böylece matbaa topigi altinda.
Sosyal ağlarda paylaş

iki tane belge onaylayip

he hu deyip

her ay 1.5 milyar para almak ne is :)

daverc said:
Öyle abi malesef, adimiza bakan bisey zanneder bildigin amelelik yapiyoruz her sekilde. Artik calistigimiz matbaa yok git nereye istersen bastir diyorum keyfe keder. Gerci yeni nesil matbaalar evlere servis bile yapiyor da bizim matbaa babamdan yüz bulmus zamanında. Ama bir kestim göndermeyi kafadan %30 kazancı gitti lavuğun. İcimi de dökmüs oldum böylece matbaa topigi altinda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...