di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Selam, Muhim bi konu degil, disari cikinca halledebilecegim birsey ama tanidik birileri varsa ona yaptirayim isimi. Fatura bastirmam gerekiyor. Lazer yazici ile baski yapabilecegim tipte ve A4 olacak. Fiyatlari nedir pahali midir ve -ugrasan varsa- yeriniz nerdedir diye merak etmekteyim esasen. Fatura en fazla 3 renk olacak bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hiç pahalı bir iş değilde basım izni fln almak üşengeç bünyelere zor gelebilir. muhasebecinize söleyin o bastırır siz uraşmassınız. tanıdıkları fln oluyor hallediyorlar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Vergi levhası ve nüfüs fotokopisiyle maliye bakanlığı anlaşması olan her matbaa basar. Muhasebeciyim, hic haz etmem boyle islerle ugrasmaktan. Adamin evraklarini gönder fatura hazır olsun, git faturaları al adama gotur parasini matbaaya götür. Matbaa ciragi hissiyati geliyor insana asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 assaasdsa çalış köpek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Öyle abi malesef, adimiza bakan bisey zanneder bildigin amelelik yapiyoruz her sekilde. Artik calistigimiz matbaa yok git nereye istersen bastir diyorum keyfe keder. Gerci yeni nesil matbaalar evlere servis bile yapiyor da bizim matbaa babamdan yüz bulmus zamanında. Ama bir kestim göndermeyi kafadan %30 kazancı gitti lavuğun. İcimi de dökmüs oldum böylece matbaa topigi altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 izmir'deyim yardım edemem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 iki tane belge onaylayip he hu deyip her ay 1.5 milyar para almak ne is :) daverc said: Öyle abi malesef, adimiza bakan bisey zanneder bildigin amelelik yapiyoruz her sekilde. Artik calistigimiz matbaa yok git nereye istersen bastir diyorum keyfe keder. Gerci yeni nesil matbaalar evlere servis bile yapiyor da bizim matbaa babamdan yüz bulmus zamanında. Ama bir kestim göndermeyi kafadan %30 kazancı gitti lavuğun. İcimi de dökmüs oldum böylece matbaa topigi altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 He hu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Selam, Bilgiler icin tesekkurler. Bu arada ortaokul ve liseyi muhasebeci olan annemin yaninda geciren biri olaraktan nefret ediyorum her tur muhasebe ve vergi dairesi isinden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar