Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni üyenin kaçıncı üye olduğunu görebilme yöntemini buldum!!! HIYAA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İçgüdülerim bana yeni üye Lorch un 13870. üye olduğunu söylüyorrrrrrrrrrrrr nihahahahahahahahha[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Nihohohoahahahaha kapıma deposu benzin dolu bir helikopter, 77 milyon dolar, burnuna trafik lambası kaçmış madagaskar gergedanı ve antibalistik füzesavar sistemi(yıllarımın hayali) getirmezseniz söylemem NİHOHHAHAHA KARAR VERMEK İÇİN 24 Nisan 20.04 e kadar zamanınız var[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ULAN İPLEMİYOLAR!!!!! ULAN ELİMDE NE BİLGİLER VAR LAN SIZDIRIRSAM NOOLCAK LAN!!![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Deep-Night gözlerinden korkuyu okuyabiliyorum... EĞER BUNUN DAHA KISA SÜRMESİNİ İSTİYORSAN DEDİKLERİMİ YAPIN!! TEKRAKLIYORUM 20.04 e Kadar zamanınız var yarın![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kendi kendine 23 Nisan bayramını kutlayan da ilk kez görüyorum :-p[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Mesaj tarihi:
ee görebiliyorsan görürsün ne olmuş sende;duyanda dbyi elegeçridin sanar ya..[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while…
Mesaj tarihi:
HIYAAAAAAAAAAAA!!!!!!! SIRRIMI BİLİYO SUS KONUŞMA parayı paylaşabiliriz...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
2 saat 2 dakikanız kaldı wastiee efendi gülceeğinize istediklerimi getirin![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...