Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E66 veya türevleri


Baggio

Öne çıkan mesajlar

Terzi kendi söküğünü dikemez topiğime hoşgeldiniz :p

Şimdi ben ikinci telefon olarak D880 kullanıyorum, 3 hat birden taşıyorum çeşitli mecburiyetlerle :p Yakın zamanda 2 hatta düşmeyi başarıcam ama, onun için şu rezil şeyi çöpe atasım var.

iPhone'da navigasyon yok ve dokunmatikle bakmadan mesaj yazmak mümkün değil, onun için en temel amaçlarım bu ikisi. Özetlersek:

- S60 veya WM 6 kullanan,
- Dokunmatik olmayan veya altında klavyesi de olan,
- En fazla 700-750 liralık,
- GPS'li,
- Nispeten hızlı,
- Fazla ceket cebi tarzı olmayan (E71/Blackberry gibi),
- Tercihen bildiğimiz telefon numpad'i olan, Q klavye değil yani,

... bir telefon ihtiyacım var. N serisi istemiyorum çünkü anca N95/N96 tarzı üst segmenti bir nebze güzel, ikinci telefona da o kadar para veremem.

Aklımda E66 var şimdilik, başka güzel öneri verecek veya E66 kullanıp da hakkında yorum yapacak olan var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E66 800 lira falanmış meğer, çok iyiyse belki oralara çıkabilirim ama son çare olarak anca.

Asus P750 kestirdim gözüme şimdi biraz araştırınca, ona da yorum rica edeyim bilen varsa.

edik: P750 baya iyiymiş hatta görünüşe göre kamerası hariç, onu da telefondan pek kullanmıyorum zaten. GSM Arena review falan süper duruyor. Dokunmatik ekran, telefon klavyesi, A-GPS alıcı, tam istediğim gibi. Pil ömrü vs. gibi zamanla anlaşılacak şeyleri yorumlayabilen kullanıcı varsa süper olur ama.

Benzer özelliklerde ama 128MB RAM'i olan HP iPAQ 610c varmış ama eski bir model sanırım biraz, sıfırını satan site bulamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

e63 diye de bir şey varmış ilgilendim telefon ile. Hani turkcell reklamında karının kocadan "facebooka bakacam bana telefon al" diyerek istediğinden. Daha ucuz gibi görünüyor diğer e serisi telefonlara nazaran. Çok da olmamış sanırım piyasaya çıkalı. Alan, kullanan kritize edebilecek olan kimse var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
DoruK said:

wi-fi gerekmiyorsa 6220 classic adlı telefonu tavsiye edebilirim. bir süredir kullanıyorum ve çok memnunum diyebilirim. nokia olduğuna inanmayacağın kadar hızlı bir alet ve çok marifetli.


Ben sözünü dinlemedim Doruk, aşırı indirimli bulup P750 almıştım dayanamayıp :p Bugün o indirim sağolsun aldığım fiyata satabildim, memnun kalmadım pek. Mum'un genel WM yorumlarına katılmadan edemedim yani, Symbian bile daha iyiymiş.

Şimdi bu telefonu düşünüyorum da, ne diyorsun, daha detaylı bir yorum alabilir miyim? N95/96 ve iPhone kullandın mı hiç, ikisinin arasında bir hızı olsa gayet yeterli. Bununla konuşmaktan çok mesaj yazıcam ben, tuş takımı rahat mı? GPS alıcısı güzel çalışıyor mu? Pil ömrü nasıl ortalama kullanımla?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...