Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Full naxx 25 gearlı, 2-3 parça ulduar 10 gearı (dps bunlar), offspec heal için t7, crit/spirit aksesuarlı hateful/deadly crit pvp seti + savage/hateful heal seti olan çok yakışıklı priestimi satıyorum. profession olarak alchemy + herbalism var, en çok slotlu herbalism çantası, epic flying mount, dual spec vs. mevcut. frostmane de bu arada char. full raid bufflarıyla 3k spell powera ulaşıp hatrı sayılır crit sahibi olmakla beraber tabii ki hit'i de caplenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 lan ben başlıyodum sen karakterini mi satıyon satamazsın siliyorum bu topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 neyse satan arkadaşı tanırım ii karakterdir alın gitsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ne kdr istiyosun dostum bide heal gearın varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 pardon yazmıssın gormedım okurkan kafam dağınıkdı biraz 1 sene önce wowu bıraktım tekrar baslamak istiyorum guzel fiyat yaparsan alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 piyasa konusunda fikrim yok, ama komik fiyatlar isteyip 150 milyona da vermeye niyetim yok accountu bu kadar emekle. bir detay daha, kimlik fotokopisi vs seyleri gondermeyecegim onun yerine account blizzard tokena bagli ve token olmadan account management sayfasina bile girilmiyor. onu kargolarim odeme gerceklesince bir daha da arayip sormam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bi fiyat söle ama istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 token da varsa 350 eder rahat, tabii sahibi daha iyi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 eve yeni gelebildim, evet aşağı yukarı token dahil 350 civari bişey istiyorum. istemezseniz token'i iptal edip ayri da satabilirim, her turlu alicisi olan bi ürün o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 priestler su an muthis bir donem yasiyorken kacirilmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ele gelen itemlarin listesini cikarttim, Gothik's Cowl Pendant of the Piercing Glare Valorous Mantle of Faith Shawl of the Old Maid / Deathchill Cloak Valorous Raiments of Faith Bands of Impurity Valorous Handwraps of Faith Plush Sash of Guzbah / Sash of Mortal Desire Leggings of Atrophy / Leggings of Sapphiron Boots of Persuasion Lost Jewel Signet of the Malevolent Hammer of the Astral Plane Surplus Limb Gemmed Wand of the Nerubians / Fading Glow Sundial of the Exiled Illustration of the Dragon Soul Eye of the Broodmother pre-ulduar olarak su listeyi referans alarak karsilastirabilirsiniz. Best Raiding Gear Available (WotLK) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 350'yi getir, blizzard authenticator ve starcraft'i gotur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar