stan-marsh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 çok mu gaz oldum bilmiorumda wala ayarlaalım bunu arkadaşlar.finalleriniz sınawlarınız ne durumdadır bilmiorum ama ben boşlukta kaldım okul bitince e yaz uzun bi maraton.ısınalımda şu asyayı daıtalım derim ben.bu topicte toplanalım bakalım bi süre neler çıkcak zmn ve yer konusunda.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 oynarız abi hehe daynanın organizator olmaması ayrı bi güzellik tabi bu maç için.. en azından maçı 3'den daha geç bi saatte yaparız :) Ama bu aralar adam toplanmaz gibime geliyo..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 dyna zaten oynamasın şahsi pezo =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 cuma yapalım işte :) bu arada çekemeyenler kıskananlar çatlasın benden iyi olamayınca masa oyunları ile gazete forum yazıları ile yıpratma kampanyası yürüten insanları kınıyorum *!kın*[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 lol kel ime dokunmayın[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bencil kel..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yahu adama nie yükleniosunuz gaet pas yapmak için çabaladı bence. ama bize karşı tutmadı..[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 walla bizim bi maçta 4'e tek yakaladığımız pozisyonları çok güzel harcamıştı:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 o zmn bilemicem ama saha dışından aldığımız tepkiler doorultusunda konuşuorum takımımda görmek isteyeceiğim bi futbolcudur kendisi :P[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bizde de itinayla harcadı merak etme :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 :) heh 13-Dynamicak itinayla pozisyon harcanır:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ohoo 1-2 pozisyonda pas vermek yerine vurmayı tercih ettik diye bune gaz yahu anadolu tayfası ile yaptıgım maçlarda angelus ve sabo size soruyorum dicemde kendinizi korucaksınız gene ilk 20 dk sürekli pas verdim asist yaptım karsı karsıya 3 er 4 er pozisyonları harcamadınızmı hiçbiri gol olmadı bunun üzerine bende 2-3 pozisyonda vurmayı tercih edince bencil olduk yalansa yalan diyin ama vicdanınız rahat olurmu bilmem[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 dynanın uzerine gitmein ne guzel top oynuyodu cocuk... Son macı bilmiom ama izlediim kadarıyla cok olmasa da paslı oynuyordu... O kdr kızacak kadar kotu deil yane ayıp ediosunuz...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nick Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 beyler maç olursa ben de varım..haberiniz olsun...[signature][hline]Sadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 babalar sinavlar bitio direk gelirim adam yoksa gecen sefer kacirdim icimde kaldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 dyna ben takılıyorum sana:) heh[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ama o gün süper harcamıştın:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 sadfhuashfa harcadığını sölemeden edemedi yine :D[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 :) ama biz de harcadık sabo:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Arklar benim finaller var nete fazla giremiyorum. Nezaman maç olursa gelirim Tore ve Stan bana sürekli gelişmeleri bildiriyor. Beni kafadan varsayın...[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bu arada pazar olursa daha bi rağbet olur gibime geliyor. Pazar Ataköy misal nasıl olur?[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 olabilir. bende varım bu arada.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 warım. ancak akşama yakın bi saat olsun en azından kızıl fln olsun hava ööle tepemizde dikilmesin güneş.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ehehe keeeeeeel kafan mı pişiyo!!! Wallaya hava kararmasına yakın yapalımda bunalmayalım sıcaktan, geçen maç bronzlaştım kale de. Bu arada bidaha kaleye felan geçmem haberiniz olsun...[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Pascal kaleci bulsun herkes seferberlik ilan edip. Bak biz bulduk. sen naptın adamın cıbıl resimlerini sürdün piyasaya. o adam bir daha gelir mi ? şüpheli..[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar