Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ya da evde çilek veya muz varsa iyice erit fondü yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ben nestle damak yiyorum buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oha nestle damak en sevdiğim. keşke bi de eti nin nanelisii çok güzel ama asıl kral toblerone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 naneli çikolata bu dünyanın başına gelmiş en büyük kötülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hayır çok şahane bişi o sen ucuzundan yemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ardeth said: naneli çikolata bu dünyanın başına gelmiş en büyük kötülük+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 BEYLER BU OLAY TEYZEMİN BAŞINADA GELDİ 3 YIL ÖNCE TEYZEM ERİMİŞ FISTIKLI ETİ ANTEPİ YEDİ VE İSRAİL YAPIMI OLDUĞUNDAN DOMUZ YAĞI VARMIŞ İÇİNDE VE ARTIK TEYZEM MÜSLÜMAN DEĞİL LÜTFEN ETİ ÜRÜNLERİ KULLANMAYIN. BU MESAJIDA EBENİZE YOLLAYIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 after eight bile yedim herkesin bayıldığı tadı çok kötü nane ile çiolata kesinlikle gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kermit said: BEYLER BU OLAY TEYZEMİN BAŞINADA GELDİ 3 YIL ÖNCE TEYZEM ERİMİŞ FISTIKLI ETİ ANTEPİ YEDİ VE İSRAİL YAPIMI OLDUĞUNDAN DOMUZ YAĞI VARMIŞ İÇİNDE VE ARTIK TEYZEM MÜSLÜMAN DEĞİL LÜTFEN ETİ ÜRÜNLERİ KULLANMAYIN. BU MESAJIDA EBENİZE YOLLAYIN. zari diktirse tekrar musluman olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 en son bir de bütün olipslerin içine mentol koydular, fabrikalarını bombalamayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ben de nivea yı bombalicam cidden.çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 elesso said: homojenliği gidiyo forgiver said: kimyası değişti bir kere Bella said: eskisi gibi güzel olmuyo ki o zmn. ki buzdolabı da yok.pencere onune koydum evet cok fakirim.// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Bella said: ben de nivea yı bombalicam cidden.çok ciddiyim. niye? mentol mü koydular içine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 irin said: ki buzdolabı da yok.pencere onune koydum evet cok fakirim.// donana kadar üfle ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yeni bir tane al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ardeth said: after eight bile yedim herkesin bayıldığı tadı çok kötü nane ile çiolata kesinlikle gitmiyor. daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 fakirim diyo okumadın mı arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ardeth said: Bella said: ben de nivea yı bombalicam cidden.çok ciddiyim. niye? mentol mü koydular içine sdf şuan kendimi afişe ediyorum ama içimde daha fazla tutamicam ilk patiye açıklıyorum artık bilgisayar kayıtlarından bulurlar. tüm lipstickleri parıldak yaptı.ve daha da kötüsü normallleri kaldırdı.adi nivea.pis. bak nası oturmuş içime bi bombalama dedn gerisi geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 buzdolabı almak ile çikolata almak arasındaki fakirlik boyutu dağlar kadar uçurum arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 di mi mesela yeni bişey yapıyosan niye eskilerini toptan kaldırıyosun arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Bella said: Ardeth said: Bella said: ben de nivea yı bombalicam cidden.çok ciddiyim. niye? mentol mü koydular içine sdf şuan kendimi afişe ediyorum ama içimde daha fazla tutamicam ilk patiye açıklıyorum artık bilgisayar kayıtlarından bulurlar. tüm lipstickleri parıldak yaptı.ve daha da kötüsü normallleri kaldırdı.adi nivea.pis. bak nası oturmuş içime bi bombalama dedn gerisi geldi.. of evet ya. sevmiyorum ben de parlak parlak, hiç memnun değilim. ama kullanıyorum yine de napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 evet arkadaşım kimse almasın nivea parıldak.alalal sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 napae said: Bella said: Ardeth said: Bella said: ben de nivea yı bombalicam cidden.çok ciddiyim. niye? mentol mü koydular içine sdf şuan kendimi afişe ediyorum ama içimde daha fazla tutamicam ilk patiye açıklıyorum artık bilgisayar kayıtlarından bulurlar. tüm lipstickleri parıldak yaptı.ve daha da kötüsü normallleri kaldırdı.adi nivea.pis. bak nası oturmuş içime bi bombalama dedn gerisi geldi.. of evet ya. sevmiyorum ben de parlak parlak, hiç memnun değilim. ama kullanıyorum yine de napalım. sen daha yatmadın mı o kadar yapar eder dedik burda ene .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuþ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kermit said: BEYLER BU OLAY TEYZEMİN BAŞINADA GELDİ 3 YIL ÖNCE TEYZEM ERİMİŞ FISTIKLI ETİ ANTEPİ YEDİ VE İSRAİL YAPIMI OLDUĞUNDAN DOMUZ YAĞI VARMIŞ İÇİNDE VE ARTIK TEYZEM MÜSLÜMAN DEĞİL LÜTFEN ETİ ÜRÜNLERİ KULLANMAYIN. BU MESAJIDA EBENİZE YOLLAYIN. o da bişey mi, yediğimiz tavuğu yapıyolar be yediğimiz tavuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar