DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Abi bunu yapmak icin level 36 bir artisan lazim aranizda bana yardım edebilcek olan var mı ? Ingredients - 2 steel mold, Level 2 + 5 braided hemp, Level 1 (10 total) + 5 stem (50 total) + 5 iron ore (10 total) + 5 coal (10 total) - 8 mithril dagger blade -185 gemstone d +220 steel, Level 1 + 5 varnish (1100 total) + 5 iron ore (1100 total) +220 cokes, Level 1 + 3 coal (660 total) + 3 charcoal (660 total) -550 crystal d grade Yanina + koyduklarim benim yapabilceklerim level 18 bi dwarfim var 1-2 saat e kadar questi alip gece scav yapicam materyal toplmaya basliycam ama crystal d grade , gemstone d grade , mithril recipe , steel mold ve mithril dagger larda yardıma ihtiyacim var.. Diger dwarfım daha level 10 steelleri onla yapıcam biliyorum 10 saatimi flan alcak en azından ama halledicem. Bana mithril daggerlari nerden ne kadar alabilcegimi recipe crystal ve gemstone u da nerden bulcagimi anlatabilcek bi arkadaş lütfen.[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bot programi anlatmiyomu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Birşey anlamaya caliştiğimi yazdıgımı sanmıyorum. Kristal e dönüştürebilip silahi yapabilcek levelda bi dwarf arkadaş ariyorum sadece.[signature][hline]Darkened - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: DALtanyan, 01 Haziran 2004 15:35 tarihinde demiş ki: Bana mithril daggerlari nerden ne kadar alabilcegimi recipe crystal ve gemstone u da nerden bulcagimi anlatabilcek bi arkadaş lütfen. ben burda takilmisim kusura bakma zaten laf olsun torba dolsun die mesaj atmistim.amma alingan oluyomus bu botcularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 böhühü olmazmıyız :D onu sallada bot ağaca flan takiliyo dumur oluyoruz millete :D dwarven village de gören report ediyor beni :D[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: DALtanyan, 01 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: onu sallada bot ağaca flan takiliyo dumur oluyoruz millete :D zirt pirt windowsa cikip icqya laf yetistir yok hangi monster nerde bak vs... gibi nedenlerden o agaca takilma olayini bende yapiyorum hemde gayet manual olarak:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 mithril madenlerinin orda honey bearin oldugu spot var oraya center olarak gir abi deli gibi kasiyor da işte kesiyolar genede :D[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 sakın bladeleri toplamadan diger materyellere gecme bu hataya cok dusen oldu tabiri caizse iclerinde patladı cunku materyaller en kolay onemli olan recipe ve ana parcası d grade gemstone ve crystalli giran dan oyuncualrdan alabilirsin 580-590f alandı galiba tanesi [signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain [Bu mesaj -Ari- tarafından 01 Haziran 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bu arada gem stoneu edinebilecegin tek yer var sehirlerdeki magic shoplar.drop olarak falan dusmuyo bildigim kadari ile.d grade crystal magic shopta 1220a girana kosarsan tabi 1100 den alirsin tanesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Abi işte o konuda bana yardım lazım onun daggerlarni kim satar ne kadardan satar recipe i kim satar o ne kadardir ? Cünkü bende artisan char yok. Onlarda benim takildiğim köylerde satilmiyo.. Yuksek level adamların oldugu mekanlarda vardir heralde diye sordum size.[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 gludio/dion o tip esyalari bulabilecegin yer.starter townlarda genelde o recipe ve blade'i dusuren yaratik olmuyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bladein dustugu yaratık http://lin.warcry.com/index.php/content/db_php/etcitemsd.php?id=2052 recipenin dustugu yaratık http://lin.warcry.com/index.php/content/db_php/monstersd.php?id=305 sen en iyisi git diona wtb mithril dagger blades/mithrildagger recipe diye satan cıkar heralde[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bencede cunku 2 charı toplamadan ulaşamiyorum o yaratiğin levelina :D[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Teşşekürler bu sırada.[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 8 tane blade i cikmisti sonra recipesini satin almistim 25k ya bi baktim steel&cokes bulmak kasinti sattim hepsini geçtim[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? [Bu mesaj baaluo tarafından 01 Haziran 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ne kadar satmiştin ?[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 neyi ne kadar satmistim ? mithril daggeri 2m e bladelerini 15k ya recipesini 25k ya satabilirsin alicisini bulabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 tamam blade ve recipe i ne kadardan aliyim demek istemiştim :D yazdın zaten[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Birde forumlardan level 36 dwarf cıksa yapabilcek süper olur yaw..[signature][hline]Darkened The Assassin - Bartz Ufaklik The Scavenger - Bartz KaraSakal The Dwarf - Bartz msn: [email protected] icq: 402018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar