Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 şimdi pederle iddiaya girdik. o diyor ki; dövizli için gerekli 1095 gün yurtdışında çalışma süresini kafana göre doldurabilirsin, 38 yaşına kadar. yani; yıl 1: 90 gün yıl 2: 60 gün yıl 3: 100 gün yıl 4: 30 gün yıl 5: 45 gün yıl 6: 120 gün .. bu şekilde 1095 günü tamamla, dövizli askerlik yaparsın diyor. ben de hadi ordan diyorum, bildiğin bug gibi bişi bu dedim :D nedir dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 olabilmesi lazım.kuzenim ukraynaya gitmişti iş kurmak için fln.bekledigi gibi olmadı.döndü 6 ay takıldı burda.soora günlerini doldurmaya döndü gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 iş adamı deilsin bişe deilsin. koysunlar sana bi 15 ay yap işte işin ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 çok seviyon galba. benim askerliği de aradan çıkarıver fıratcım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ben kendi üstüme düşeni yapıcam tabi. vatan borcumu dolarla markla ödemicem anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ccc eksik olmus. bi de mark so 90s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 borcu parayla odemek daha mantikli degil mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 askerlik düşücek diye bilgilendirme yazısı gelmiş, yerime bıraktığım yazıcı çocuk söledi arayıp. valla oraya yazı geldiyse emin olun bi kaç aya düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 gfdgfd kuyruklu yalan. sordugumu bilen yok mu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Masquerade said: gfdgfd kuyruklu yalan. ekmek çarpsınki aradı ve aynen önüme gelen mesajı okuyorum dedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Dogru bu dedigin. 1095 günü yurtdisinda calisarak doldurmalisin. Vergi ödeyerek tabiiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 1095 gün 5 sene içinde olması lazım diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Herkes farklı bişi diyo fsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 askerden kaçma lan günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ekşiden bak 3 sayfa anlatmışlar da wot olmuş çoğu okumadım hepsini yok 3 yılda olacak yok askerlik yaptığın yıl 6 ay türkiyede kalmıcan filan bisürü inciği cıncığı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 yarın teğmen tanıdık var ona sorucam, çok kafam karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 senle aynı yere düşelim de şu postlarını okutmassam komutana ajdar gibi oliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 komutan paticik diye siteye yazdığımı duysa pembe tezkere niye almadın lan sen der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 turuncusu da varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 cenx said: askerlik düşücek diye bilgilendirme yazısı gelmiş, yerime bıraktığım yazıcı çocuk söledi arayıp. valla oraya yazı geldiyse emin olun bi kaç aya düşer. o ne demek ki?cephe mi dusuyo, kosalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar