Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İphone Ve İpod Touch Ses Kalitesi

caramel

Öne çıkan mesajlar

nasıl la biri 400 digeri 1milyar küsür ve tek fark telefon olmasımı ? ftw

varmı deneyen ikisinede sahip olan vamrı bana hocam iphonela, touchun sesleri aynı hangisini alırsan al farketmez ikisnidede aynı şekilde müzik dinlersin diyen veya varmı bana touchun daha iyi abi nede olsa touch müzik dinleme için üretilmiş saten çalma süresi fln iphonea göre kat kat uzun diyen
Sosyal ağlarda paylaş

caramel said:

evet cunku icinde fazladan gsm anteni var ve o yonde yazilimlar kurulu altte, bu da fiyati 600tl oynatmaya yeter zaten.. pilide gayet iyi gidiyor, ipod touch ne kadar gide bilmiyorum ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

Di mi mesela kulaklarımıza inanmayalım. Herhalde adam gibi kulaklığı bold ile yazmalıydım da anlaşılsın.

Merak edip de baktım ama, review sitesi. Belli bir yerden sonra zevkler ve renkler, o yüzden ne desem bilemedim. Ben de hemen bir link koyayım istersen hi-fi ekipmanlarıyla yapılmış bir testi ama sonuçta hepsi müzik olduğunda kişisel görüş. Bu sitedekiler sevmemiştir, bana yeterli geliyor olabilir. Genel sonuç ama ipod klasmanındaki diğer mp3 playerlar ile ciddi fark olmadığı ama hi-fi ekipmanı ile tabii ki fark olduğu.

Tabii bi de mp3 player gibi lossy media üzerinden yapılacaksa bu tartışma, boşuma yapmanın manası yok. Direk dinlediğiniz şarkının ses kalitesi süper değil zaten aletin verebileceği katkı minimum. O kadar hi-fi meraklısı iseniz zaten mp3 ile işiniz ne.
Sosyal ağlarda paylaş

iPod'u iyi yapan şekil, marka ve onla kullanılmak üzere yapılan 50 tane aksesuardır, kol bandından tut da iPod entegreli çantaya kadar. Yoksa hem kullanım açısından (drag&drop imkanı, kapasite, hız) hem de ses kalitesi olarak daha kaliteli ve daha ucuz bin çeşit alet var. Hatta bir çoğu daha ufak.
Sosyal ağlarda paylaş

zgrw said:
caramel said:

evet cunku icinde fazladan gsm anteni var ve o yonde yazilimlar kurulu altte, bu da fiyati 600tl oynatmaya yeter zaten.. pilide gayet iyi gidiyor, ipod touch ne kadar gide bilmiyorum ama :)

dedigin şey 3310dada var 15 ytl ?
Sosyal ağlarda paylaş

Placebo effect. Üstüne bi de ipod'un yanında gelen kulaklıklarla dinlerseniz tabii ki de çok kötü gelecek. Ben ipod touch'ı 5.1'e bağlayınca ve çatır çatır ses geliyor ne iş acaba hmm.

Adam gibi bir review isteyenler için, biraz eski ama yine de: Stereophile'ın ipod'un ses kalitesi üzerine review'u, ölçümlerle birlikte. Kalite olarak gayet de iyi ipod, ki bu 3G olması lazım. Basslarda biraz sıkıntısı var ama sennheiser cxII 300 kullanıyorum zaten bassları abartıyor yeterince ki o acıgı kapanıyor.

Bunun dışındaki herşey tamamen zevkler ve renktir, tüplü amfi daha iyi ses verir demek gibi bişeydir ( genelde daha dolgun ve canlı ses verir ama iyi bir transistörlü amfi daha temiz gelir ).

Ha ben aradaki farkı hissediyorum diyorsanız, tekrar ediyorum mp3 player ile işiniz ne. Gidin sağlam bir CD çalar alın, ya da wma/flac gibi lossless formatlarla uğraşın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada yanlış anlaşılmasın, "dünyanın en kaliteli mp3 player'ı!!!" demiyorum ipod touch için ama özellikle ikinci jenerasyon ses kalitesi açısından baya başarılı; bahsedilen ürünler ile kıyaslanabilri seviyede. Zaten touch aliym ben diyen insan sadece muzik için almıyordur, yoksa normal ipodlar var onun yerine ya da daha küçük/ucuz bişey de olur.

*Düzeltme: Üstteki mesajdaki wma haliyle wav olucak :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...