Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yoklama kaçaklığı ve af durumu

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

çıktı tecil aldım geldim oh be.

bu arada düz tabanlık artık geçmiyor falan diye birşey yok. muaynede doktor sordu sen ne için geldin muayneye diye dedim tecil için haa o zaman yollamiym boşuna seni askeri hastaneye sen yapmazsın askerlik haberin olsun dedi. dedim niyeeaa? (insan sevinerek soruyor tabi). sende baya baya düz tabanlık var kemik yapısındaki problem yüzünden yırtarsın haberin olsun askere gitmeden önce askeri hastaneye yollasınlar getirirsin belgeni elverişli değildir diye damga basarım dedi.

ahey ahey demektir bu
Sosyal ağlarda paylaş

mesela benim de sol baldır kemiğin üzerinde baya baya kemik çıkıntısı var. tıpta bir adı vardı ama unuttum.

koşmak, basketbol, futbol oynamak yasak dedi doktor. hatta uymayıp yazın basket oynayım dedim, o çıkıntı kısım adaleye zarar vermiş 10 gün çömeledim bile. ama hiçbir zaman askerden yırtarım diye düşünmedim ben bunu fsdg. en fazla spora çıkartmazlar beni. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
abi savcılıktan mahkeme kağıdı gelmiş ya of! 13 nisanda trt'den yapılan yoklama kaçakları çağırısına 29 nisanda cevap verdi diye. o arada ki sürede yoklama kaçağısın denmiş ve mahkeme açılmış. 23 ekimde dava varmış.

ya bu nasıl iş? ben almışım tecili. benim savunmamı kabul etmişler onuda geçtim ege üni hiç işlem yapmamıştı şu zamana kadar sonra kanıtladım o sıralarda okuduğumu savunmamı kabul ettiler tecilimi verdiler bana daha birkaç ay önce ya.

ya bu nasıl iş? ne mahkemesi lan?!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

abi herif kolumdan tutup götürüyodu yalvarmasam falan.

kolundan tutup götürüyolar, komutana diyosun, ben örenciyim arayıp sorun lütfen, veya yenı kazandım kayıt yaptırıcam, arayım getirsinler belgemi vs vs, tamam diyolar salıyolar.

öğrencileri katakulliye getirip askere almak gibi bi zevkleri yok adamların.

garip gurup zevkleri var ama allahtan bu yok.
Sosyal ağlarda paylaş

tecil alman gerekiyor hemen. okuldan kaydını sildirdiğin belgeni al götür 2 senelik tecil çıkıyor.

işin komiği benim tecilim çıktı zaten. kafam girsin böle işe ben anlamadım. zaten almıştım tecili. neyin suçu nedir? savunmamı yazmışım kabul edilmiş askerlik şubesi tarafından sonradan hakkımda soruşturma açılmış. bu nasıl iştir aklım alamıyor.

bu arada benimde afla dönme gibi bir durumum vardı 22 yaşındayım bende bırakıp tekrar girmeyi düşünüyodum dün gece. şurda dün gece anlattım sonra bu çıktı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...