Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ımm gelince seks var galiba. sabundan iyidir kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 çıktı tecil aldım geldim oh be. bu arada düz tabanlık artık geçmiyor falan diye birşey yok. muaynede doktor sordu sen ne için geldin muayneye diye dedim tecil için haa o zaman yollamiym boşuna seni askeri hastaneye sen yapmazsın askerlik haberin olsun dedi. dedim niyeeaa? (insan sevinerek soruyor tabi). sende baya baya düz tabanlık var kemik yapısındaki problem yüzünden yırtarsın haberin olsun askere gitmeden önce askeri hastaneye yollasınlar getirirsin belgeni elverişli değildir diye damga basarım dedi. ahey ahey demektir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Olm bobregi olmayan adami askere aliyorlar duz taban diye almiyorlar mi? Ne kadar yumusamis askeriye yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 oha ne güzel doktormuş o. getir belgeyi basayım mühürü falan fsdgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 vücutta kemik problemi var. sol dizde 10 cm ameliyat yarası var kemik tümörü. üzerine ayak kemiklerinde problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ha o ayrı olabilir. ben düztabanlık için demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 mesela benim de sol baldır kemiğin üzerinde baya baya kemik çıkıntısı var. tıpta bir adı vardı ama unuttum. koşmak, basketbol, futbol oynamak yasak dedi doktor. hatta uymayıp yazın basket oynayım dedim, o çıkıntı kısım adaleye zarar vermiş 10 gün çömeledim bile. ama hiçbir zaman askerden yırtarım diye düşünmedim ben bunu fsdg. en fazla spora çıkartmazlar beni. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 kemik çıkıntısı dediğin şeye kesin baktır. benimde sol diz kapağının biraz üzerinde vardı o çıkıntı işte. tümör çıktı altından. kanser riski dediler tekrarlayadabiliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bende bilmiyordum o kadar ciddi oldugunu kusura bakma. gecmis olsun. bende ayagimi kesicem lan almasinlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 abi savcılıktan mahkeme kağıdı gelmiş ya of! 13 nisanda trt'den yapılan yoklama kaçakları çağırısına 29 nisanda cevap verdi diye. o arada ki sürede yoklama kaçağısın denmiş ve mahkeme açılmış. 23 ekimde dava varmış. ya bu nasıl iş? ben almışım tecili. benim savunmamı kabul etmişler onuda geçtim ege üni hiç işlem yapmamıştı şu zamana kadar sonra kanıtladım o sıralarda okuduğumu savunmamı kabul ettiler tecilimi verdiler bana daha birkaç ay önce ya. ya bu nasıl iş? ne mahkemesi lan?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 yok artık. höh. ilk defa duyuyorum bunu da. askerlik şubesine bi git sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Vingthor said: abi herif kolumdan tutup götürüyodu yalvarmasam falan. kolundan tutup götürüyolar, komutana diyosun, ben örenciyim arayıp sorun lütfen, veya yenı kazandım kayıt yaptırıcam, arayım getirsinler belgemi vs vs, tamam diyolar salıyolar. öğrencileri katakulliye getirip askere almak gibi bi zevkleri yok adamların. garip gurup zevkleri var ama allahtan bu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 adında, kimlik numaranda bir sorunmu var acaba, hiç veri gireliemiyo adına bu ne böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Ben bu sene üniyi bıraktım, tekrar sınava gireceğim. Kayıt yenilemedim. 22 yaşındayım. Ben nasıl yapayım peki? Askere mi alacaklar direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 tecil alman gerekiyor hemen. okuldan kaydını sildirdiğin belgeni al götür 2 senelik tecil çıkıyor. işin komiği benim tecilim çıktı zaten. kafam girsin böle işe ben anlamadım. zaten almıştım tecili. neyin suçu nedir? savunmamı yazmışım kabul edilmiş askerlik şubesi tarafından sonradan hakkımda soruşturma açılmış. bu nasıl iştir aklım alamıyor. bu arada benimde afla dönme gibi bir durumum vardı 22 yaşındayım bende bırakıp tekrar girmeyi düşünüyodum dün gece. şurda dün gece anlattım sonra bu çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar