yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Lenovo T500 bi notebook var. GMA 4500HD ekran kartı var üzerinde. film izlerken görüntüde dalgalanmalar oluyor, sanki işlmeci yetmiyomuş gibi yavaşlıyo görüntü vs. bunun nedeni ne olabilir? arkadaş aynı ekran kartıyla hd film izlediğini söyledi. bendeki problem ne olabilir? ekran kartının yapmam gereken bi ayarı mı vardır? k lite codec pack i daha yeni kurdum. media player classic kullanıyorum oynatıcı olarak da. yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ekran kartı sürücüleri kurulmadığı vakit öyle birşey olur. kurulu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kurulu, bahsettiğim dalgalanma o dalganma değil. video izlerken oluyo bu. gücü yetmiyo gibi zorlanıyo alet sanki :S windows media player 11 ile izleyince öyle bişe olmuyo gibi geldi. ama onda da subtitle olayı yok, player tavsiyesi de alabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 km player performans acisindan baya bi tatminkar, denemeye deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 km playerda sorun olmadı gibi. güzel de bi playermış km player. sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kmplayer'da açık videoya çift tıklayınca fullscreen hale geçmesini sağlamanın bir yolu varmı ? vlc de ve media playerda öyleydi hep, alışmışım. kmplayerda aynı şey için alt+enter basmam gerekiyor, oldukça sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kolay. f2 (preferences) > general > keyboard and mouse > mouse left double click icin toggle full screen yapiyoruz. default tus ise enter, alt enter degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar