Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Who Am I? (evet gene)

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Evet ebemle güzel bir ilişki içerisinde olan güzide okulumdan who am i projesi tekrardan gündeme geldi..hocadan bügün almış oldugum mail cerçevesinde ödevine make up yap yavrucum demiş kendisi,bende dedimki peki.Sorun şurdan patlıyor.Yarında bana getir şeklindeki açıklaması beni benden aldı yani..

neyse sonuç olarak fikir lazım :/

fikri olan? :S
Sosyal ağlarda paylaş

çekicen özel harekat timinde görevlidir. afrikada bi görevden dönerken helikopterleri düşer. bi tek bu kurtulur gelgelelim garibim hafızasını yitirir..

sonra bunu yamyamlar bulur ama bu çekik gözlü ya, yamyamlar bozuktur lan bu diye yemezler, beslerler.. tedavi ederker işte bunu.

her neyse, paris dakar rallisi gibi bi ralli de bu kendini kaybetmiş çekiçen medeniyete kavuşur..

ahanda ondan sonra olaylar gelişir ve çekiçen abimizi bişyin tepesinde (tepe miydi, heykel miydi hatırlamıyoru) görürüz.

KİMİİİM BEEEENNN?? diye bağırmaktadır çekik gözlü, çelik bilekli abimiz çekiçen..

hah aynı şekilde netcafe'nin de dönem sonunda sıyırıp istanbul sokaklarında kimim beeen diye böğürmesinden korku duyuyorum ben..

ama bak duygulu sahneymiş.. gözlerim dolu dolu oldu çekicenabimin dramını düşününce.. ah be abim. ne işin var özel timlerde.. otur mahallende aç bi fung hu salonu..

saygılar abim.. seviyorum seni çekiçen abim..
Sosyal ağlarda paylaş

daha onceki topicede yazdim sanirsam gene yaziyorum sen gecene kadar yazcam bu fikri.Hocam al bi kamera milletede haber ver dogal davransinlar cantana filan koyarsin kamerayida(o kalem kameralardanda alinabilir aslinda) takil oyle bi gun iste, obursu gun montajini filan yaparsin hizli cekime alirsin butun gunu filan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...