Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Herkese selam, ben nette gezerken http://www.doping.com.tr/default.asp diye yeni bir adsl firması gördüm, yeni çıkmış. Dediklerine göre ilk 5000 üyeye 12 ay yarı fiyatına limitsiz internet veriyorlar, 24 ay taahhüt istiyorlar ama 12. ayda iptal hakkımız varmış. Şimdi bu şirket http://www.milleni.com.tr 'ninmiş, açıkcası pek güvenemedim, donanımhaberde soracaktım ama orda başlık açsam, zaten 3-4 saat içinde bu 5000 kişiyi doldururlar aç gibi saldırıp:) Acaba bu yeni şirkete güvenebilirmiyiz? 12. ayda iptal ettirmeye çalışırsak, her türlü pisliği ve geciktirmeyi yaparlar mı? Sadece ve sadece 12. ayda iptal hakkımız varmış, ne 11 ne 13! Yoksa bütün indirimi falan istiyorlar geriye. Ben modemsiz 2mb sınırsız alayım diyorum, ama güvenemiyorum. Firmayı tanıyanlar yorumlarını eksik etmesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Background firma iyi ama servisleri nasıldır bilemeyecem büyük ihtimalle private line vermiyorlardir yani ttnet kullaniliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 o ilk 12 ay içinde iptal ettirebilme olayı haricinde pek bir olayı yok gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Alis said: Background firma iyi ama servisleri nasıldır bilemeyecem büyük ihtimalle private line vermiyorlardir yani ttnet kullaniliyor.. Doping kendisine ait yepyeni altyapısını kullanarak, sizi hızlı ve kesintisiz ADSL2+ teknolojisiyle tanıştıracak. sitesinde yazıyor,su an icin bence en iyisi quiknet tabi cok kısıtlı yerde var o ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ben basvuru yaptım. haziran bası gibi geçiyorum. bilgilendirirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Dark_Soul said: Alis said: Background firma iyi ama servisleri nasıldır bilemeyecem büyük ihtimalle private line vermiyorlardir yani ttnet kullaniliyor.. Doping kendisine ait yepyeni altyapısını kullanarak, sizi hızlı ve kesintisiz ADSL2+ teknolojisiyle tanıştıracak. sitesinde yazıyor,su an icin bence en iyisi quiknet tabi cok kısıtlı yerde var o ayrı konuBen anlamiyorum deli gibi para kazaniyorlar kazanacaklar neden heryere goturmuyorlar su fiber kabloyu:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 pahalı bir iş sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 cakma 4 mbps e 85 veren kullanicidan her ay aldiklari para azmi? (kendi adima soyluyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 O kadar olduki 110kb/sn görmeyeli... Bir ara baya iyiydi şimdi 95 falan anca görüyorum.Oda çok ıkınırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 onceki isimde milleni.com.tr ile calismistik. bildigim kadariyla showtv ile baglantilari var, ama cok emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar