ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 1'de sınavım var, hala çalışmam gereken 3-5 şey var ve evden 11.30'da çıkmam gerekiyor. Sınav, sınav/sunum şeklinde olduğundan adamakıllı bir tiple gitmem lazım; ancak günlerdir traş olmuyorum, dün duş almadım. Ve bölgede sular akmıyor. Ve İski "bugün git yarın gel" taktiği uyguluyor resmen; kimse cevap vermiyor, cevap verenler bilmiyor, aktardıkları kişilerin bağlantıları kopuyor. allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Neresi orası? Bence yarım saat erken çık bi berbere git güzelce traşını ol kafanı yıkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Anadoluhisarı. 35. denemede bir adama ulaşıp ses tellerimin son raddesinde bağırdım, boğazım acıyor; problem yeni bildirilmiş ve düzeltilmesi 2-3 saati geçmezmiş. Şu yarattıkları izlenimi düşünecek olursak, akşam eve geldiğimde su hala akmıyor olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 berbere git traş ol hamama git yıkan herşeyi devletten beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 arda pis bir adamsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 olm bildiğin kötü hissediyorum kendimi şu an, ne nefret bir olaymış. e erken çıkıp traş falan olayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 okul yakininda oturan bir arkadasina git, banyo yap, noolcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 su peşinde koşuyorum resmen. içeri gittim, su akıyor; lan dedim hemen duş alayım, 2.5 dakika dayandı su; ama 2,5 dakikada duşumu da aldım. traş olmak kaldı geriye asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 berbere gitsene sığır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 depo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ardayı görürseniz sarılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 http://www.iski.gov.tr/web/arizaKesinti.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 cenabetmisin hala mi ayrı yazılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 istanbulda hiç mi akraban yok? olmadı evi müsait samimi bir arkadaşın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 duyanda yönetim kurulundan 200 milyon dolarlık yatırım kararı çıkartmaya gidiyorsun sanır. üniversite değil mi orası? dağınık saç, sakal kullanmasını bilirsen karizmaya +5 bile verir. scoutlar ne olacak dersen? onların iyisi zaten dediğine bakar. yok ben şekle önem veririm diyorsan; ustura kullanmayı öğren. yeteri akdar keskim bir ustura bir ıfak syla traş olmaya imkan sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bazı sunumlarda giyim, saç sakaldan puan veriyolar bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 kendinizi mi sunuyosunuz? insan pazarı mı lan orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bitirme şeysinde kravat bile zorunlu la bizde. kaldı 25 gün hazırlanıom hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 sonuç olarak ne oldu çok merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ehue bitirme sunumlarına takım elbisesiz dağınık saç sakalla çıkma bile. cidden. puan vermezler giyime de, puan da vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 edit: ulan yanlış yazdım ya bir önceki günündü o, beynim yandı günleri bile karıştırıyorum. traş olmadım, evden vaktinde çıktım, gömlek + kot giydim ve sınavım hayvan gibi güzel geçti; i put the child. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 öf inek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 öf inek x 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 eksılınt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar