Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E İski Allah Belanı Versin?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1'de sınavım var, hala çalışmam gereken 3-5 şey var ve evden 11.30'da çıkmam gerekiyor.

Sınav, sınav/sunum şeklinde olduğundan adamakıllı bir tiple gitmem lazım; ancak günlerdir traş olmuyorum, dün duş almadım.

Ve bölgede sular akmıyor.

Ve İski "bugün git yarın gel" taktiği uyguluyor resmen; kimse cevap vermiyor, cevap verenler bilmiyor, aktardıkları kişilerin bağlantıları kopuyor.

allah belanızı versin.
Mesaj tarihi:
Anadoluhisarı.

35. denemede bir adama ulaşıp ses tellerimin son raddesinde bağırdım, boğazım acıyor; problem yeni bildirilmiş ve düzeltilmesi 2-3 saati geçmezmiş.

Şu yarattıkları izlenimi düşünecek olursak, akşam eve geldiğimde su hala akmıyor olacak bence.
Mesaj tarihi:
duyanda yönetim kurulundan 200 milyon dolarlık yatırım kararı çıkartmaya gidiyorsun sanır.

üniversite değil mi orası? dağınık saç, sakal kullanmasını bilirsen karizmaya +5 bile verir.

scoutlar ne olacak dersen? onların iyisi zaten dediğine bakar.

yok ben şekle önem veririm diyorsan; ustura kullanmayı öğren. yeteri akdar keskim bir ustura bir ıfak syla traş olmaya imkan sağlar.
Mesaj tarihi:
edit: ulan yanlış yazdım ya bir önceki günündü o, beynim yandı günleri bile karıştırıyorum.

traş olmadım, evden vaktinde çıktım, gömlek + kot giydim ve sınavım hayvan gibi güzel geçti; i put the child.
  • Yeni Oluştur...