khala Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Clippers win lottery Oklahoma star Blake Griffin appears to be heading to L.A. The Clippers won the top pick in the the NBA draft. http://i.cdn.turner.com/nba/nba/2009/playoffs2009/05/18/griffin.draft/0516_blake_story.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ROUND 1 PICK NO. TEAM 1 L.A. Clippers 2 Memphis 3 Oklahoma City 4 Sacramento 5 Washington 6 Minnesota 7 Golden State 8 New York 9 Toronto 10 Milwaukee 11 New Jersey 12 Charlotte 13 Indiana 14 Phoenix 15 Detroit 16 Chicago 17 Philadelphia 18 Miami (to Minnesota) 19 Atlanta 20 Utah 21 New Orleans 22 Dallas 23 Houston (to Sacramento) 24 Portland 25 San Antonio (to Oklahoma City) 26 Denver (to Chicago via Oklahoma City) 27 Orlando (to Memphis) 28 Boston (to Minnesota) 29 L.A. Lakers 30 Cleveland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 oklahoma kazansa çok manyak bir takım olacaktı önümüzdeki 10 sene için... ama olsun severim clippers'ı. belki sonunda toparlanabilirler böylece randolph-camby-kaman-griffin oldu. en az 1'ini takas etmeleri gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ah be griffin'i oklahoma city kapsaydı süper kadro olucaktı clippers'tan bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Clippers'taki derin ve kaliteli kadro Griffin eklemesiyle beraber anca 2-3 takımda daha vardır.Seneye hiçbir mazaret beklemeden play-off'lara bekliyorum kendilerini. Bu arada Washi Ricky Rubio'yu seçerse sistemine güzel gider.Mock'larda Ricky ilk 3'te tahmin ediliyor ama yaşı çok genç ve fiziksel açıdan yetersiz,olimpiyatlarda kasmış olabilir ABD'ye karşı fakat aynı mücadeleyi kilometrelerce uçup arka arkaya günlerde ortaya koyacak mı bu biraz şaibeli.Yoksa ben olsam Ricky'i 1'den seçerim. Bu arada Sacramento'ya üzüldüm,lig sonuncusu olmaları bir şanstı gelecek için ama 4. topu çektiler.Ellerinde ne adam bağlayacak güzel bir kontrat var,ne takas malzemeleri var,ne de Kevin Martin dışında garanti adamları.Sacramento'nun toparlanması yılları bulacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Clippers'ta kadro geçen senede kağıt üstünde gayet iyi gözüküyordu ama neler yaptıklarını gördük baron davis basketbol oynamak için takas olmuşa benzemiyor hiç , tamam sakatlıklardanda çok çektiler ama tam kadro oynadıkları maçlardada ben ekstra bir şey göremedim clipperstan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar