Dahaknon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 arkadaşlar merhaba, Aranıza yeni katıldım.Magic kartların son serisi hangisi bilgi verebilir misiniz? Kendime kart alacağım ama eski seriden almak istemiyorum. Tam olrak bulamadım ama 10Th edition en son gii gördüm. Yoksa alara mı ? Yardımınızı rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 10th edition'dan sonra 2 blok daha çıktı sanırım Alara Reborn var en son expansion olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Evet en son Alara Reborn release'i oldu. 6 ayda 1 yeni set'ler çıkartıyorlar, sitelerinde yeni çıkacak seti ve son çıkmış 3 tanesini görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dahaknon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Merhaba, Bilgilendirme için teşekkür ederim.Burada 2 ayrım var. Fat Pack ve Intro Pack ben fat pack daha iyi olacak diye düşünüyorum.İçerisinden 8 tane de booster ve 40 land çıkıyormuş.Intro packler anladığım kadarıyla hazır setler. Sizlerin tavisyesi ne olur bu konuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Genelde yeni başlayanlar kendi decklerini kuramadıklarından (magic ciddi anlamda curcuna bir oyun) hazır decklerle başlayıp daha sonra oyunun mantığını ve win conditionları kaptıktan sonra o deckleri boostlayarak ya da fat packlerle (ya da card trade sistemiyle) yeni deckler oluşturuyorlar. Önerim eğer etrafında bilen, oynayan kimse yoksa (hoş bu noktada magic oynamak sorun olur biraz) starting pack al, hem fat packler s.p'lere göre daha pahalıdır, hem de 1 fatpackle doğru düzgün 1 deck oluşturabilmen şansına kalmış birşey. Ben starting packle başlamıştım 9. editionda, üstüne dünya booster ve arkadaşlarımdan kartlar alıp istediğim gibi bir red burn yapmıştım ilk başta. Beni baya götürdü o deck. Daha sonra tabii guildpact geldi, o sette de bir starting pack aldım (istediğim rareler vs. vardı deckte hehe) üstüne de fat pack vs. açarak, kird ape, sword of fire and ice vs. takaslayarak halen oynadığım t1.5 deckimi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dahaknon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Bilgilendirme için teşekkür ederim.Şu aşamada benim için kıymetli bilgiler bunlar.Etrafımda oynayan şuan kimse yok ama eski serilerden 3K kartı olan abim bana yardımcı olabilir diye düşünüyorum.Oyunun mantığını anlamam vs. konusunda. Buna göre Intro pack siparişi verip başlamam iyi olacak.Artık hangi introyu seçeceğimi de rastgele belirleyeceğim.Ama herzaman kötülükten yana olduğum için bu seri ile başlamayı düşünüyorum:) Bi de Burda Minyatür oyun oynayan arkadaşlar var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar