di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Ne lan bu ? Kocaman biLader. Gozumu kapatsam yer beni bu direkt. Neyse nobette uyumayacagim kesinlesti en azindan da gitsin yahu. Uyumam ben yine =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 ben demin öldürdüm böyle esseksel boyutlarda bi tane. yine gelsin yine öldürürüm. essolessek. babasi random serefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Lyvanna_Dolores said: Lyvanna bebegim. Artik nerelerde takildigini biliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 vaniLLe said: ben demin öldürdüm böyle esseksel boyutlarda bi tane. yine gelsin yine öldürürüm. essolessek. babasi random serefsiz. Orgy yapmislar ordan cikmis kesin bu. Tek basina mumkun degil yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 di said: Lyvanna_Dolores said: Lyvanna bebegim. Artik nerelerde takildigini biliyoruz =) ejderha sineği yaz arat çıkıyo. edit: dear baby, dont say me baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 simpsons başladı gg <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 onlar ölünce kurtcuk attırıyorlar popolarından iğrenç:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 lan bitanede burda vardı, öldürdüm namissizi şimdi bi büyüğü geldi aa keee yaw ! ama nereye gitti kaçırdım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: lan bitanede burda vardı, öldürdüm namissizi şimdi bi büyüğü geldi aa keee yaw ! ama nereye gitti kaçırdım:( onu da öldürüyon.. sonra biraz daha ilerleyince boss geliyor. ama dikkat et! onun kuyruğunda da iğnesi var! köşelere saklan, kolonların arkasından terlik at.. sonra yerden yuvarlanıp diğer kolonların arkasına geç.. oradan kayarak koltuk arkasına saklan. sehpa üzerinde DETAN ULTRA SİNEK KIRAN var. tek başına sıkınca etkilemiyor ama bu.. kolon arkasına geç yine.. oradan terlik at, şaşırt sineği. tv'nin üstünde çakmak var.. çakmakla DETAN'ı birleştir ve flame thrower yap, çorabını çıkartıp gaz maskesi olarak kullan ve yuvarlana yuvarlana sineğin arkasına geçmeye çalış. arkasına geçince ateşle! BURN BABY BURN! creditsten sonra da çekicen'in çekim hataları var. onun için bekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 baba bardak + bi a4 le işimi halledecem çıkarsa o şerro bidaha ama epic tact. için saol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 çohözürdilerimsenintimolduğunubilmiyordumneolurbeniaffet(oldumulan?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 bitanembebeğimhayatımaffettinmibeni paticik.msn tim - sakasi bile komik, kendisini sen dusun!: hayvan. hani bitanem bebegim nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Elime dusucen sen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 dün bizim de banyoda vardı bi tane yarasa kadar.dişlerimi fırçalıcaktım korktum giremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 SİNEK DE BİR ANANIN EVLADI, LÜTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 di said: Elime dusucen sen =) ay ben düşim eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 anne dedi sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar